Siirry sisältöön

SUORA - Suoraan työelämään

SUORA - suoraan työelämään on palvelu alle 30-vuotiaille työnhakijoille. Palvelun tavoitteena on löytää juuri sinulle sopiva työpaikka.

Jos tiedät jo, mitä haluat seuraavaksi tehdä, autamme sinua pääsemään juuri sinne. Katsotaan, että työhakemuksesi on huippukunnossa ja tehdään suunnitelma työnantajien lähestymiseen.

Jos et vielä tiedä, mitä haluat, selvitetään yhdessä vaihtoehdot.
Pohditaan yhdessä kiinnostavia työpaikkoja ja käydään läpi parhaat työnhaun tavat. Mikäli lyhyt täydennyskoulutus auttaa sinua kohti sopivaa työpaikkaa, myös se on mahdollinen palvelun aikana.

Kun tulet meille valmennukseen:

  • Saat oman valmentajan, joka on mukanasi koko valmennusajan. Valmentajamme ovat työnhaun ja työn löytämisen ammattilaisia, joilta löytyvät hyvät vinkit kaikkiin työnhaun käänteisiin. Tapaamme säännöllisesti ja valmentajasi on tavoitettavissa myös tapaamisten välillä puhelimitse, sähköpostilla ja WhatsAppilla.
  • Valitaan yhdessä sisällöt ja tehdään juuri sitä, mistä sinä hyödyt. Palvelun aiheita voivat olla esimerkiksi piilotyöpaikkojen löytäminen, omista vahvuuksista kertominen, CV:n viilaaminen tai haastattelussa menestyminen – oikeastaan mikä tahansa työnhakuun liittyvä, mikä auttaa sinua eteenpäin. Päätämme yhdessä, mihin keskitymme! Voit osallistua, olitpa missä vaiheessa suunnitelmiasi tahansa.
  • Sinun käytettävissäsi ovat meidän alueelliset työnantajaverkostomme. Selvitetään yhdessä, mistä löytyvät parhaiten juuri sinulle sopivat työpaikat.
  • Me Spring Housella autamme vuosittain tuhansia hakijoita seuraavaan työpaikkaansa. Lupaamme, että saat meiltä tukea ja uusia ideoita. Tule mukaan!

Toimistomme sijaitsee Seinäjoella Osoitteessa Kampusranta 9 C. Voimme tavata myös muualla Seinäjoen alueella.

Voit kysyä palvelusta toimistoltamme puh. 09 726 2800 tai sähköpostitse: etela-pohjanmaa@springhouse.fi

Suora-palvelun videon pääset katsomaan tästä:

Tutustu palvelun esitteeseen: Spring House SUORA 2019

logokoonti SUORA