Siirry sisältöön

Etelä-Pohjanmaa Uusi työ

Tervetuloa Uusi työ -palvelun asiakkaaksi!

Tervetuloa Uusi työ -palvelun asiakkaaksi! Uusi työ on suunniteltu tukemaan 50 vuotta täyttäneitä ja yli 6 kuukautta työttömänä olleita työnhakijoita Etelä-Pohjanmaan alueella.

Palvelussamme saat tueksesi oman työnhaunvalmentajan sparraamaan sinua juuri niissä asioissa, joista työnhaussa hyödyt eniten. Henkilökohtaisten tapaamisten lisäksi pääset halutessasi vaihtamaan ideoita ja ajatuksia muiden palveluun osallistuvien kanssa ryhmämuotoisissa infotilaisuuksissa ja teemapäivissä. Työllistymistäsi tukee koko StaffPoint-konsernin valmentaja- ja rekrytointikonsulttitiimi.

Toteutamme palvelua yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimiston kanssa ja se kestää enintään 6 kuukautta.

Miksi Spring House
Meillä on kokemusta eri ammatti- ja koulutustaustoista tulevien hakijoiden ohjaamisesta ja valmentajat, joilla on taito innostaa, kannustaa ja tarjota työnhaun ammattilaisen näkemystä juuri sen oikean työn löytymiseen. Ymmärrämme myös pitkittyneen työttömyyden tuomat haasteet ja keskitymme siihen, millä pääset eteenpäin.

Spring Housella on yli 15 vuoden kokemus juuri työnhakuun keskittyvän valmennuksen toteuttamisesta. Kokeilemme jatkuvasti erilaisia työskentelytapoja asiakkaiden tarpeiden mukaan ja hyödynnämme aktiivisesti kaikkea tähänastista valmennusosaamistamme jokaisen asiakkaamme hyväksi.

Lisätietoja
Ota meihin rohkeasti yhteyttä, lisätietoja saat numerosta 09 726 2800 tai osoitteesta etela-pohjanmaa@springhouse.fi

Lue lisää yksityisestä työnvälityksestä Spring Housen sivuilta ja Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston Uusi työ -palvelun omilta sivuilta.

Tervetuloa mukaan! Odotamme innolla yhteistyötämme!