Skip to main content

Etelä-Savon monialainen kartoitus

Tervetuloa monialaiseen osaamis- ja ammattitaitokartoitukseen!

Palvelun tavoitteena on auttaa sinua hahmottamaan osaamisesi- ja ammattitaitosi suhteessa työelämän tämän hetken vaatimuksiin. Kokeneen valmentajan avulla löydät vahvuutesi ja kehittämiskohteesi suhteessa toivottuun työhön. Lopputuloksena on lausunto, joka kertoo konkreettisesti, miten työuralla kannattaa lähteä etenemään.

Kartoituksen sisältö on yksilöllinen sisältäen mm. seuraavia elementtejä: valmentajan tekemä alkuarvio, soveltuvuustestaukset, työelämäjakso yrityksessä ja rekrytointikonsultin arvio. Spring Housen kartoitus pohjautuu suoraan työnantajien vaatimuksiin aidossa yritysympäristössä. Jo palvelussa ollessasi siis verkostoidut mahdollisten tulevien työnantajien kanssa. Kartoitus on pituudeltaan 1-10 päivää.

Palveluun hakeudutaan TE-toimiston kautta, joka välittää yhteystietosi meille. Valmentaja on sinuun yhteydessä viikon sisällä tiedon saatuaan. Toimimme koko Etelä-Savon alueella ja sovimme tapaamiset sekä työelämäjaksot joustavasti lähelle kotiasi.

Teemme kartoituksia seuraaviin ammattialoihin:

  • Toimisto- ja asiakaspalvelutyöntekijät
  • Palvelu- ja myyntityöntekijät
  • Terveydenhuolto
  • Puhdistuspalvelualojen työntekijät
  • Keittiö- ja ruokatyöntekijät

Aika ja paikka
Kartoituksia tehdään joustavasti sopimuksen mukaan koko Etelä-Savon alueella. Sijaitsemme Mikkelissä osoitteessa Patteristonkatu 2. Tarkempi paikka ja aika sovitaan aina asiakkaan kanssa.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan oman TE-toimistosi kautta. Kartoitus on tarkoitettu Etelä-Savon TE-toimiston asiakkaille.

Lisätietoja
Jos sinulla on kartoitukseen liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä Spring Houseen! Puh. 09 726 2800 tai etela-savo@springhouse.fi.

Tulosta palvelun esite tästä:Monialainen kartoitus, esite Spring House