Siirry sisältöön

Uusi esimiestyö yhdellä hakemuksella

Oletko uranälkäinen? Etsitkö uusia hotelli- ja ravintola-alan esimieshaasteita, mutta et tiedä mikä maistuisi tai mitä on listalla? Jätä CV:si luottamuksellisesti meille ”hautumaan”. Autamme tekemään seuraavan urasiirtosi heti – tai tuonnempana.

Hiljaista tietoa HoReCa-alan työpaikoista ja -hakijoista on paljon enemmän kuin markkinoilla näkyy. Usein uusi työ vaatii löytyäkseen paljon aikaa ja vaivaa.

Miltä kuulostaisi valmistella omaa urahyppyä helpommin, ilman lukuisia työhakemus- ja työhaastatteluvaiheita?

Maksuton ja nopea työnhaku

HoReCaManagersCV on StaffPointin ammattitaidolla rakentama tietopankki ravintola-alan esimiehille. Sinne voit jättää alalla jo kokemusta kerryttäneen ansioluettelosi vaikka tänään. Tiedon saavat valikoidut rekrytoijamme, jotka etsivät asiakkailleen jatkuvasti alan parhaita tekijöitä.

Jos Sinun ja työnantajan kriteerit kohtaavat välittömästi, saat kutsun työhaastatteluun. Jos sopivaa työpaikkaa ei juuri nyt kauttamme löydy, CV:si jää luottamuksellisesti talteemme. Ja tulee huomatuksi myöhemminkin. Kun sopiva työ ilmaantuu, tarjoilemme sen Sinulle.
Uusi työ jo ennakkoon viriämään

Ammattilaisille, joille urasiirto ei ole akuutti vaan vasta tulevaisuuden haave, HoReCa Managers CV toimii ennakoivasti. Jos olet vielä tiiviisti kiinni nykyisessä työssäsi mutta odotat urasiirroltasi paljon, asia kannattaa laittaa vireille jo nyt.

Suunnitelmallisen työpaikkavalinnan kriteereiksi voivat nousta esimerkiksi työnantajan brändi tai työyhteisön yrityskulttuuri. Me autamme Sinua löytämään juuri toivotunlaisen työnantajan myös ”hissukseen” kartoittamalla, jos olet määritellyt toiveitasi HoReCa Managers CV:n kautta.

Jätä CV:si meille haudutettavaksi täällä!