Siirry sisältöön

Hyvää Duunia Helsinki

Hyvää duunia on suunniteltu Helsingin kaupungin monialaisen yhteispalvelun (TYP) asiakkaille. Tavoitteena on löytää palvelun asiakkaille työpaikka tai vaihtoehtoisesti uusi suunta opiskelun tai yrittäjyyden kautta.

Miten palvelu toimii?
Hyvää duunia -palvelussa saat tueksesi henkilökohtaisen valmentajan, jonka kanssa pääset viemään eteenpäin omaa työnhaun suunnitelmaasi. Yhteistyöllä saamme jokaiselle koottua toimivimman kokonaisuuden, koska haluamme, että työsi kanssamme vie tavoitteitasi eteenpäin. Huomioimme kaiken jo tekemäsi ja osaamasi ja etenemme siitä yksilöllisesti. Valmentaja antaa tukea ja sparraa työnantajakontaktien löytymisessä ja työnhaun eri käänteissä.

Valmentajan kanssa on henkilökohtaisia tapaamisia, minkä lisäksi yhteyttä pidetään puhelimitse ja tarvittaessa sähköisesti. Mikäli haluat, olet tervetullut myös ryhmämuotoisiin tapahtumiimme saamaan eri valmentajien ja kuulemaan muiden osallistujien kokemuksia ja näkemystä. Tämän lisäksi käytössäsi on verkkoympäristömme. Mikäli se tukee urapolkuasi, on valmentajan kautta käytettävissäsi myös konsernimme henkilöstöpalveluyhtiö StaffPointin alueelliset ja valtakunnalliset työnantajaverkostot. Hyvää duunia kestää enintään 6 kuukautta, mutta yksilöllisesti palvelua voidaan jatkaa myös tämän jälkeen, mikäli se on tarpeen.

Toteutamme palvelua yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa.

Miksi Spring House
Meillä on kokemusta eri ammatti- ja koulutustaustoista tulevien hakijoiden ohjaamisesta ja valmentajat, joilla on taito innostaa, kannustaa ja tarjota työnhaun ammattilaisen näkemystä juuri sen oikean työn löytymiseen. Ymmärrämme myös pitkittyneen työttömyyden tuomat haasteet ja keskitymme siihen, millä pääset eteenpäin.

Spring Housella on yli 15 vuoden kokemus juuri työnhakuun keskittyvän valmennuksen toteuttamisesta. Kokeilemme jatkuvasti erilaisia työskentelytapoja asiakkaiden tarpeiden mukaan ja hyödynnämme aktiivisesti kaikkea tähänastista
valmennusosaamistamme jokaisen asiakkaamme hyväksi.

Lisätietoja
Spring House, puh. 09 726 2800 tai info@springhouse.fi

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen palveluun on päättynyt.