Skip to main content

Kelan Nuotti-valmennuksessa sä saat oman valmentajan

Kelan Nuotti-valmennus on tarkoitettu 16-29-vuotiaille nuorille, jotka etsivät uutta suuntaa elämäänsä. Spring House tuottaa yhdessä Kelan kanssa valmennusta ja valmennuksessa nuori saa oman valmentajan.

Spring House tuottaa yhdessä Kelan kanssa Nuotti-valmennusta Pääkaupunkiseudulla, Keski-Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Nuotti-valmennus on tarkoitettu 16-29-vuotiaille nuorille.

Kelan Nuotti-valmennukseen voi hakea nuori, jolla ei ole opiskelu- tai työpaikkaa ja joka ei ole suorittamassa ase- tai siviilipalvelusta, eikä vietä suunniteltua välivuotta. Valmennus sopii myös nuorille, joiden toimintakyky on heikentynyt tavalla, joka estää heitä suunnittelemasta tulevaisuuttaan ja pääsemästä opiskelemaan tai työelämään.

Nuotti-valmennus suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti. Se sisältää enintään 20x60 minuutin tapaamista enintään viiden kuukauden aikana. Nuotti-valmennuksessa nuori saa itselleen henkilökohtaisen valmentajan, joka tapaa nuorta ja tarvittaessa nuoren kanssa työskenteleviä ammattilaisia nuoren omassa arkiympäristössä. Valmentaja ja nuori pitävät yhteyttä myös tapaamisten välissä.

Valmentajan avulla nuori ymmärtää omat vahvuutensa ja taitonsa sekä innostuu suunnittelemaan omaa tulevaisuuttaan. Lisäksi hän pystyy ottamaan konkreettisia askeleita kohti opiskelu- ja työelämää.

Valmennuksen tarkempi toteutus suunnitellaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Valmennus on nuorelle maksutonta. Nuotti-valmennusta voi hakea ilman lääkärinlausuntoa ja hakemusta.

Nuotti-valmennuksessa saa henkilökohtaista tukea ja samalla uutta intoa tulevaisuuden suunnitteluun.

Hae mukaan Kelan kautta. Lisätietoja Nuotti-valmennuksesta voit lukea Kelan sivuilta.

Tulosta Spring Housen NUOTTI-valmennuksen esite: SpringHouse Nuotti