Siirry sisältöön

Liikkeessä! -palvelu Varsinais-Suomi

Tervetuloa Liikkeessä! -palvelun asiakkaaksi!

Liikkeessä! -palvelussa autamme 25 vuotta täyttäneitä työttömiä työnhakijoita löytämään työn, opiskelupaikan tai ryhtymään yrittäjiksi.

Palvelu toteutetaan yksilöllisesti ja se kestää enintään 6 kuukautta. Saat tueksesi oman työnhaun valmentajan sparraamaan sinua juuri niissä asioissa, joista työnhaussa hyödyt eniten. Henkilökohtaisten tapaamisten lisäksi pääset halutessasi vaihtamaan ideoita ja ajatuksia muiden palveluun osallistuvien kanssa ryhmämuotoisissa infotilaisuuksissa ja teemapäivissä. Työllistymistäsi tukee koko StaffPoint-konsernin valmentajatiimi.

Liikkeessä! -palvelu toteutetaan yhteistyössä
Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimiston kanssa.

Miksi Spring House?
Meillä on kokemusta eri ammatti- ja koulutustaustoista tulevien hakijoiden ohjaamisesta ja valmentajat, joilla on taito innostaa, kannustaa ja tarjota työnhaun ammattilaisen näkemystä juuri sen oikean työn löytymiseen. Ymmärrämme myös pitkittyneen työttömyyden tuomat haasteet ja keskitymme siihen, millä pääset eteenpäin.

Spring Housella on yli 15 vuoden kokemus juuri työnhakuun keskittyvän valmennuksen toteuttamisesta. Kokeilemme jatkuvasti erilaisia työskentelytapoja asiakkaiden tarpeiden mukaan ja hyödynnämme aktiivisesti kaikkea tähänastista valmennusosaamistamme jokaisen asiakkaamme hyväksi.

Lisätietoja
Ota meihin rohkeasti yhteyttä, lisätietoja saat numerosta 09 726 2800 tai osoitteesta varsinais-suomi@springhouse.fi. Lue lisää yksityisestä työnvälityksestä Spring Housen sivuilta.

Tervetuloa mukaan! Odotamme innolla yhteistyötämme!