Skip to main content

Spring House toimii Invalidiliiton Sopivaa työtä kaikille -hankkeen valmennusyhteistyökumppanina

Invalidiliitto on valinnut Sopivaa työtä kaikille -hankkeen valmennusyhteistyökumppanikseen Spring House Oy:n, joka vastaa mukaan ilmoittautuvien fyysisesti vammaisten työnhakijoiden ja työnantajien kohtaamisesta valtakunnallisesti.

Spring House tekee töitä työllisyyden eteen! Erityisosaamistamme on tukea haastavassa tilanteessa olevia työn osaajia työelämään pääsemisessä, työelämässä pysymisessä ja työelämään palaamisessa.

Lue myös: Sopiva työ löysi tekijänsä pienyritys Volttimediassa

Työkykyasioiden asiantuntijoiden moniammatillinen tiimimme koostuu muun muassa sosionomeista, työfysioterapeutista, toimintaterapeutista, psykologista ja sairaanhoitajasta, joiden tiiviillä yhteistyöllä pystymme löytämään ratkaisuja ja tukemaan sekä tekijöitä että työnantajia sopivan työn löytämisessä.

Lue myös: Osatyökykyinenkin osaa

Lue myös: Kohtaamisia Invalidiliiton Sopivaa työtä kaikille -konseptissa

Invalidiliitto on nostanut esiin Sopivaa työtä kaikille -ajattelutavan, jonka tavoitteena on parantaa fyysisesti vammaisten ihmisten työllistymistä. Asiaa edistämään on perustettu Sopivaa työtä kaikille -neuvottelukunta, jonka puheenjohtajana toimii Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen.

Ilmoittaudu mukaan!

Invalidiliitto tukee Sopivaa työtä kaikille -konseptin avulla fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten henkilöiden pääsyä työelämään. Spring House Oy vastaa mukaan ilmoittautuvien fyysisesti vammaisten työnhakijoiden ja työnantajien kohtaamisesta.

Oletko sinä etsimässä itsellesi sopivaa työtä? Ilmoittaudu mukaan 30.6.2020 mennessä! Saat avuksesi Spring House Oy:n valmentajan.

Täytä ilmoittautumislomake!

Menestystarina

Sopiva työ ja tekijä kohtasivat Invalidiliiton ja Spring Housen yhteistyöllä.