Siirry sisältöön

Sparrausta kansainväliseen rekrytointiin

Haluatko rekrytoida kansainvälisiä osaajia Suomesta tai ulkomailta? Varaa aika maksuttomaan sparraukseen kansainvälisestä rekrytoinnista!

Spring House Oy:n Vetovoimaa kansainvälisistä osaajista (VeKO) -hanke (ESR) tarjoaa apua ja työkaluja osaavan työvoiman hankkimiseen. Viisi pohjoissavolaista yritystä voi marraskuussa varata maksuttoman sparrauksen kansainväliseen rekrytointiin liittyvistä teemoista.

Sparraus sopii niin kansainvälisen rekrytoinnin alkutaipaleella kuin pidemmälläkin olevalle yritykselle. Eri teemoihin voit tutustua myös uudessa Kansainvälisen rekrytoinnin oppaassa.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse tai kysy lisätietoja projektipäällikkö Tanja Mannerilta. Mainitse ilmoittautuessasi ainakin nämä tiedot:

  • Yrityksen nimi
  • Yhteyshenkilö, yhteystiedot ja tehtäväalue
  • Toivottu teema ja mahdolliset kysymykset
  • 2-3 aikatauluehdotusta n. 1,5 h marraskuussa 2021
  • Paikkatoive: Microsoft Teams-kokous, yrityksen omat toimitilat tai Spring Housen toimisto Kuopiossa

Täytäthän myös ennen sparrausta VeKO:n ja Kuopion alueen kauppakamarin kyselyn aiheesta: Let's talk about International Recruitment in North Savo!

Järjestäjä Yrityssparraukset järjestää Vetovoimaa kansainvälisistä osaajista (VeKO) -hanke (ESR). VeKO kehittää Pohjois-Savon ulkomaalaistaustaisten erityisosaajien työllistymistä ja työpaikkaan sitoutumista edistäviä toimia ja malleja yhteistyössä työnantajien, kv-osaajien ja sidosryhmien kanssa. Hankkeen (2020-2022) toteuttaja on Spring House Oy. Lisätietoa löytyy hankkeen verkkosivulta.

Yhteistyössä Pohjois-Savon ELY-keskuksen ja Business Finlandin kanssa. Yrityssparraus on osa Pohjois-Savon kansainvälisen marraskuun 2021 "Sawosta maailmalle” -ohjelmaa.