Siirry sisältöön

Taidot käyttöön – palvelu Uudenmaan työnhakijoille

Taidot Käyttöön on yksilöllinen työnhakupalvelu, jonka tavoitteena on työpaikan löytyminen tai vaihtoehtoisesti uusi suunta opiskelun tai yrittäjyyden kautta. Palvelu on tarkoitettu yli 12 kk työttömänä olleille työnhakijoille. Tarvitset vahvan motivaation löytää työpaikka tai muu itsellesi soveltuva ratkaisu ja valmius tehdä töitä suunnitelmasi eteen.

Mitä saat meiltä?
Henkilökohtaisen valmentajan, jonka kanssa pääset viemään eteenpäin omaa työnhaun suunnitelmaasi. Huomioimme kaiken jo tekemäsi ja osaamasi ja etenemme siitä yksilöllisesti, eli työnhakuvalmiutesi tällä hetkellä voivat olla mitä tahansa tasoa. Valmentaja antaa tukea ja sparraa työnantajakontaktien löytymisessä ja työnhaun eri käänteissä.

Valmentajan kanssa on henkilökohtaisia tapaamisia, minkä lisäksi yhteyttä pidetään puhelimitse ja tarvittaessa sähköisesti. Mikäli haluat, olet tervetullut myös ryhmämuotoisiin tapahtumiimme saamaan eri valmentajien ja muiden osallistujien kokemusta ja näkemystä. Tämän lisäksi käytössäsi on verkkoympäristömme.

Yhteistyöllä valmentajan ja asiakkaan välillä saamme jokaiselle koottua toimivimman kokonaisuuden, koska haluamme, että työsi kanssamme vie tavoitteitasi eteenpäin. Kokeilemme lisäksi jatkuvasti erilaisia työskentelytapoja asiakkaiden tarpeiden mukaan ja hyödynnämme kokemustamme aiemmin toteutetuista palveluista.

Taidot käyttöön -palvelu kestään enintään 5 kuukautta.

Miksi Spring House
Meillä on kokemusta eri ammatti- ja koulutustaustoista tulevien hakijoiden ohjaamisesta ja valmentajat, joilla on taito innostaa, kannustaa ja tarjota työnhaun ammattilaisen näkemystä juuri sen oikean työn löytymiseen. Ymmärrämme myös pitkittyneen työttömyyden tuomat haasteet ja keskitymme siihen, millä pääset eteenpäin. Spring Housella on yli 15 vuoden kokemus juuri työnhakuun keskittyvän valmennuksen toteuttamisesta, joten jokaisessa palvelussamme hyödynnämme kaikkea tähänastista valmennusosaamistamme!

Lisätietoja Spring House, puh. 09 72 62800 tai info@springhouse.fi ja Uudenmaan TE-toimisto.