Siirry sisältöön

Työllistymisen kioski Rovaniemellä

Välillä voi olla haastavaa miettiä ja löytää ratkaisuja siihen mihin lähtisi töihin tai opiskelemaan tai mikä ala minua edes kiinnostaa? Mikä valmennus tai koulutus auttaisi minua parhaiten tässä hetkessä?

roi kiska nettisivukuvitus-01

Työllistymisen kioski on matalan kynnyksen palvelu ja siihen on helppoa osallistua! Valmennus toteutetaan ensitapaamisilla pääasiassa kasvokkain Rovaniemellä ja sen jälkeen Teamsin välityksellä.

Palvelu alkaa aina alkuvaiheen ohjauksella sekä tilannearviolla

Voit tulla palveluun walk-in periaatteella ensimmäisen kuukauden aikana (24.8 - 22.9.2021) tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 10.30-11.30 tai 12-14. Jos haluat tavata valmentajamme muina aikoina tiistaina tai keskiviikkona kioskilla, varaa tapaamisaika.

Alkutapaamiset onnistuvat myös Teamsin kautta torstaisin palvelun ensimmäisen kuukauden aikana.

Mitä Työllistymisen kioskilla tehdään?

Työllistymisen kioskin tavoitteena on ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojesi selkiyttäminen ja työelämävalmiuksien kehittäminen. Työllistymisen kioskissa saat 4 h yksilöllistä ohjausta ja räätälöidyn Moodle-oppimisympäristön käyttöösi kolmen kuukauden ajaksi.

Palvelun tavoitteena on auttaa sinua eteenpäin työllistymiseen liittyvissä asioissa. Lisäksi päivitämme kanssasi jatkosuunnitelmasi.

Alkuvaiheen ohjauksen yhteydessä teemme jokaiselle tilannearvion ja ohjaamme sinut joko peremmälle työllistymisen kioskiin tai johonkin toiseen - juuri sinulle - sopivimpaan palveluun Rovaniemellä.

Tutustu palveluun sivun alaosassa olevalta videolta!

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Kysy lisätietoja ja varaa tapaamisaika:
toimisto@springhouse.fi tai 09 726 2800

työllistymisenkiskan logokimara-01

Tutustu Työllistymisen kioskiin videolta!