Siirry sisältöön

Uusimaa Äkkilähtö työhön!

Äkkilähtö työhön! -palvelu on suunnattu 3–6 kuukautta työttöminä olleille ICT-, digi- ja markkinointialan työttömille työnhakijoille, joilla on vahva motivaatio löytää työpaikka, tahto työllistyä ja valmius tehdä töitä oman työllistymisen eteen.

Palvelussa saat meiltä henkilökohtaisen työnhaun valmentajan, jonka kanssa kirkastetaan omat vahvuutesi ja ammatillinen osaamisesi työnhakua varten ja aloitetaan aktiivinen työnhaku. Valmentaja antaa tukea ja sparraa työpaikkojen löytymisessä. Kartoitamme juuri sopivat työnhaun väylät Sinulle. Valjastat esimerkiksi sosiaalisen median avuksesi työnhaussa valmentajan opastamana. Ihan aluksi saat apua työnhakuasiakirjojesi päivittämiseen ja niiden laatimiseen, sekä esimerkiksi osaamistasi esittelevän portfolion kokoamiseen. Tämän jälkeen alkaa aktiivinen työnhaku ja -etsintä!

Valmentajan kanssa on henkilökohtaisia tapaamisia, minkä lisäksi yhteyttä pidetään puhelimitse ja verkon yli. Lisäksi järjestämme mahdollisia ryhmätapaamisia pilotin osallistujille. Tapaamisissa pääset verkostoitumaan muihin työnhakijoihin ja vaihtamaan ideoita sekä saat valmennusta työnhaun eri teemoista, esim. sosiaalisen median työnhakukampanjan luominen.

Spring House tarjoaa palvelua koko Uudenmaan alueella. Palvelun kesto on 5 kk.

Ilmoittaudu mukaan Uudenmaan TE-toimiston sähköisen lomakkeen kautta. Voit jättää TE-toimistolle yhteydenottopyynnön tai esittää kysymyksiä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pilotit.uusimaa@te-toimisto.fi.

Lisätietoja Spring House, puh. 09 72 62800 tai info@springhouse.fi ja Uudenmaan TE-toimisto.