Siirry sisältöön

Uusimaa Sampo

Tervetuloa Sampo-palvelun asiakkaaksi!

Uudellamaalla tuottamamme Sampo-palvelu toteutetaan yksilöllisesti. Palvelu on suunniteltu yli 50-vuotiaille työnhakijoille sekä pitkäaikaistyöttömyyden estämiseksi. Palvelua hyödynnetään myös aloilla, joilla on rekrytointivaikeuksia.

Tulemalla Sampoon saat tueksesi oman työnhaun valmentajan sparraamaan sinua juuri niissä asioissa, joista työnhaussa hyödyt eniten. Henkilökohtaisten tapaamisten lisäksi pääset halutessasi vaihtamaan ideoita ja ajatuksia muiden palveluun osallistuvien kanssa ryhmämuotoisissa infotilaisuuksissa ja teemapäivissä. Työllistymistäsi tukee koko StaffPoint-konsernin valmentaja- ja rekrytointikonsulttitiimi. Sampo kestää enintään 6 kuukautta ja toteutamme palvelua
Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston kanssa.

Miksi Spring House?
Meillä on kokemusta eri ammatti- ja koulutustaustoista tulevien hakijoiden ohjaamisesta ja valmentajat, joilla on taito innostaa, kannustaa ja tarjota työnhaun ammattilaisen näkemystä juuri sen oikean työn löytymiseen. Ymmärrämme myös pitkittyneen työttömyyden tuomat haasteet ja keskitymme siihen, millä pääset eteenpäin.

Spring Housella on yli 15 vuoden kokemus juuri työnhakuun keskittyvän valmennuksen toteuttamisesta. Kokeilemme jatkuvasti erilaisia työskentelytapoja asiakkaiden tarpeiden mukaan ja hyödynnämme aktiivisesti kaikkea tähänastista valmennusosaamistamme jokaisen asiakkaamme hyväksi.

Lisätietoja
Ota meihin rohkeasti yhteyttä, lisätietoja saat numerosta 09 726 2800 tai osoitteesta uusimaa@springhouse.fi.

Lue lisää yksityisestä työnvälityksestä Spring Housen sivuilta ja/tai Uudenmaan TE-toimiston SAMPO-palvelun omilta sivuilta!

Tervetuloa mukaan! Odotamme innolla yhteistyötämme!