Siirry sisältöön

Verkostoitumistapahtuma 11.5.2021

Virtuaalinen verkostoitumistapahtuma Pohjois-Savon yrityksille ja kv-osaajille

Vetovoimaa kansainvälisistä osaajista (VeKO) -hanke järjestää Pohjois-Savon alueen yrityksille ja ulkomaalaistaustaisille korkeakoulutetuille osaajille ja erikoisosaajille jo toisen virtuaalisen verkostoitumistapahtuman 11.5.2021 klo 12-16. Edellinen tapahtuma järjestettiin helmikuussa ja palaute oli hyvin positiivista!

“Kansainvälisistä osaajista kiinnostunut yritys voi varata oman virtuaalisen huoneen, jossa esitellä toimintaansa sekä tavata kv-osaajia. Kansainvälinen osaaja puolestaan voi esittäytyä haluamilleen yrityksille ja ilmoittautua VeKO:n talenttipooliin.” kertoo projektipäällikkö Tanja Manner.

Verkostoitumistapahtuman ohjelmaan sisältyy mm. yrityksille suunnatun juuri julkaistun Kansainvälisen rekrytoinnin oppaan esittely, opastusta työnhakuun kv-osaajille sekä VeKO- ja Pohjois-Savon Talent Hub -hankkeen ajankohtaiset kuulumisia. Tapahtuma on pääosin englanninkielinen.

Lisää yrityksiä ja talentteja mahtuu vielä mukaan. Lisätiedot ja ilmoittautuminen 7.5. mennessä täällä tai sähköpostitse Marco Riganolle.

Mikä ihmeen VeKO?

Vetovoimaa kansainvälisistä osaajista (VeKO) on Spring House Oy:n toteuttama yritysnäkökulmaa painottava ESR-kehittämishanke vuosina 2020-2022. VeKO kehittää Pohjois-Savon ulkomaalaistaustaisten erityisosaajien työllistymistä ja työpaikkaan sitoutumista edistäviä toimia ja malleja yhteistyössä työnantajien, kv-osaajien sekä sidosryhmien kanssa. VeKO on osa alueelle kehittyvää Talent Hub -ekosysteemiä.

VeKO tarjoaa yrityksille konkreettista tukea kansainvälisten osaajien rekrytoinnin eri vaiheisiin ja työn aloitukseen. Esim. yrityksen osaamistarpeiden ja -vaatimusten kartoitukseen, sopivien osaajien löytämiseen, asettautumiseen mahdollisesti uudelle paikkakunnalle sekä työhön perehdyttämiseen. Myös yritysten henkilökunnalle tarjotaan esim. selkokielen koulutusta ja tukea perehdyttämiseen. Tämän lisäksi VeKO edistää kv-osaajien ja yritysten tutustumista toisiinsa mm. järjestämällä verkostoitumistilaisuuksia.

Kansainvälisillä osaajilla on mahdollisuus liittyä hankkeen talenttipooliin ja saada ohjausta työnhaussa Pohjois-Savon alueella. Osaamisen tunnistamisessa käytetään apuna SkillLab-sovellusta.

VeKO Virtual Networking Event 11.5.2021

Are you a soon to graduate or unemployed International Talent living in North Savo?

Welcome to the Virtual Networking event of the Attractiveness Through International Experts (VeKO) project (ESF) on 11.5.2021

Time: Tuesday 11.5.2021, from 12.00 to 16.00
Place: Online – Check the program and register here or by email to Marco.
Event is free of charge!

The project "Attractiveness Through International Experts" (VeKO) carried out by Spring House Oy, examines the role and possibilities of international talents as a part of future labour solutions in North Savo.
More information here.

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Tanja Manner

Lisätietoja hankkeesta
Lisätietoja Talent Boost Finland -ohjelmasta