Siirry sisältöön

Yhteishankintakoulutus - laadukasta ja ammattimaista aikuiskoulutusta työntekijöille

Työnantaja, hyödynnä ELY-rahoitteiset koulutukset muutostilanteissa. Yhteishankintakoulutuksissa on monia eri vaihtoehtoja, joihin voit tutustua tällä sivulla.

Mietityttääkö sinua uusien, sopivasti koulutettujen työntekijöiden löytyminen?
Entä, tarvitsetteko uudenlaista osaamista muuttuvassa toimintaympäristössä?
Haluatko tukea työntekijöitä löytämään uuden uran muutostilanteessa?

Miltä kuulostaisi laadukas ja ammattimainen aikuiskoulutus, josta ELY rahoittaa jopa 80%?

Useat työnantajat eivät tiedä yhteishankintakoulutuksista, jotka ovat yrityksen ja ELY-keskuksen yhdessä hankkimaa ja rahoittamaa ammatillista aikuiskoulutusta työntekijöille.

Koulutukset räätälöidään aina yhteistyössä yrityksen, Spring Housen ja paikallisen ELY-keskuksen kanssa.

Koulutusvaihtoehdot

RekryKoulutus on hyvä ja edullinen vaihtoehto, jos ammattitaitoisia työntekijöitä ei löydy tai alan osaajia ole valmistumassa lähiaikoina. Rekrykoulutuksen avulla yritys saa koulutettua, motivoitunutta ja osaavaa työvoimaa, ja työtön työnhakija mahdollisuuden työllistyä.

TäsmäKoulutus on erinomainen vaihtoehto, kun yrityksessä tapahtuu muutoksia, jotka edellyttävät työntekijöiden osaamisen päivittämistä. Koulutus tukee henkilöstön työssä pysymistä ja pidentää työuria – tavoitteena on myös estää lomautukset tai irtisanomiset.

MuutosKoulutus mahdollistaa vastuullisen toiminnan, kun yritys joutuu tuotannollisista tai taloudellisesta syistä irtisanomaan henkilöstöään. MuutosKoulutus soveltuu myös tilanteisiin, joissa henkilöstöä lomautetaan toistaiseksi ja paluu aiempaan työhön on epävarmaa.