Siirry sisältöön

Yhteistyön syksy 2021

Kesän suunnitteluvaiheen jälkeen moni projektisuunnitelman kohta on syksyllä realisoitunut ja yhteistyö eri toimijoiden kanssa on vilkasta. Meitä kaikkia ilahduttaa se, että vähitellen osa kokouksista ja tapahtumista on siirtynyt teamsista ja zoomista aitoihin kohtaamisiin kampuksilla, yrityksissä ja toimistoissa.

Let´s talk about International Recruitment in North Savo

Loka-marraskuussa toteutamme yhteistyössä Kuopion alueen kauppakamarin kanssa kyselyn Pohjois-Savon yrityksille heidän kansainvälistymisvalmiuksistaan ja palvelutarpeistaan. Voit vielä käydä vastaamassa kyselyyn ja halutessasi jättää myös yhteydenottopyynnön. Tulosten pohjalta pystymme suunnittelemaan yrityksille entistä paremmin sopivia palveluita.

Rekrytointiyhteistyö

VeKO on mukana mm. yläsavolaisen RD Groupin ja Pohjois-Savossa sekä pääkaupunkiseudulla toimivan Peltimestareiden erikoisosaajien rekrytoinneissa. VeKO kartoittaa kv-osaajia sekä suunnittelee ja toteuttaa asettautumispalveluita. Katso valtakunnalliset TE-live -lähetykset, joissa projektipäällikkö Tanja on mukana: Peltimestareiden venäjänkielisille suunnattu elokuinen rekrytointilähetys ja RD Groupin lähetys 5.10.

Lokakuussa julkaisimme yhteistyössä Kuopion kaupungin kanssa tekemämme videoesittelyn Navigaattori-ohjauspisteestä, josta myös maahanmuuttaneet saavat tukea koulutus- ja uravaihtoehtojen pohtimiseen sekä arkielämän järjestämiseen. Klikkaa videoon ja jaa sitä LinkedInissä!

Sawosta Maailmalle-kansainvälinen marraskuu Pohjois-Savossa

Nopeasti lähestyvän kansainvälisen marraskuun tohinoissa ja järjestelyissä olemme myös mukana.

Laita kalenteriisi yrityksille suunnatut Osaavaa työvoimaa maahanmuuttaneista -aamupäivätilaisuudet Varkaudessa ke 24.11. ja Iisalmessa to 25.11. Brunssin ohella kuulet paikallisten yritysten kokemuksia maahanmuuttaneiden työllistämisestä sekä saat tietoa eri toimijoiden tarjoamista palveluista kv.rekrytoinnin tueksi. Brunssin jälkeen voit myös osallistua ratkaisupajaan ja keskusteluun teemasta. Ilmoittaudu heti mukaan täällä.

Tarjoamme marraskuussa myös viidelle alueen yritykselle maksuttoman sparrauksen kansainvälisestä rekrytoinnista. Sparraukset toteutetaan yhteistyössä Pohjois-Savon ELY-keskuksen kanssa. Ota yhteyttä Tanjaan, mikäli haluat varata sparrauksen!

Työnantajille suunnattujen palveluiden lisäksi meillä on korkeakoulutettujen kansainvälisten osaajien kielitaitoinen talenttipooli, jonka osaajien osaaminen on kartoitettu SkillLab-työkalulla. Mikäli haluat tutustua talenttipoolin osaajaan esim. Kansainvälinen osaaja -viikon aikana, ota yhteyttä Mirkaan.

Syksyisin terveisin,
Mirka, Tanja ja Marco