StaffAcademy-koulutusohjelmat

StaffAcademy tarjoaa työntekijöillemme erilaisia oppimispolkuja omalla työuralla etenemiseen. Kasva ja kehity –koulutusohjelmassa voit suuntautua joko sali- tai keittiöhenkilökunnalle suunnattuihin koulutuksiin. StaffLeader-koulutusohjelman avulla voit edetä urallasi ravintola-alan esimiestehtäviin. Lisäksi kauttamme on mahdollista suorittaa lyhytkoulutuksia ja saada lisätietoa erilaisista osaamistestauksista. Alla näet avoinna olevat koulutusohjelmiimme.

Näytetään 0 työpaikkaa
Työpaikka Julkaistu Päättyy Toimiala Seutu Kaupunki Tyyppi
Ei hakua vastaavia työpaikkoja

Päivitä hakemustasi

Kun olet kerran täyttänyt työpaikkahakemuksen StaffPointille, voit milloin vain liittää hakemukseesi uuden haun avoimiin työpaikkoihimme. Vastaavasti voit halutessasi poistaa hakemuksestasi aiemmin hakemiasi paikkoja. Voit myös muuttaa omia tietojasi ja liittää hakemukseesi tiedostoja esim. CV:n.

Päivitä hakemustasi

Avoin hakemus

Mikäli et juuri nyt löytänyt sinulle sopivaa työpaikkaa sivultamme, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Kerro hakemuksessasi, millaisesta työstä olet kiinnostunut, mikä on vahvinta osaamistasi ja missä päin haluaisit työskennellä. Avoin hakemus on voimassa 6 kuukautta, ja voit milloin vain täydentää, poistaa tai muokata hakemustasi järjestelmässämme. Voit myös kohdistaa avoimen hakemuksen johonkin sinua kiinnostavaan ilmoitukseen, jolloin työnhakusi on tehokkaampaa.

Otamme sinuun yhteyttä, kun vastaanotamme sinulle sopivan toimeksiannon asiakasyritykseemme.

Jätä avoin hakemus

Avoimet työpaikat

StaffPointilla on jatkuvasti tarjolla useita satoja työpaikkoja eri toimialoilta. Useita uusia työpaikkailmoituksia lisätään avoimet työpaikat -listallemme päivittäin. Kauttamme voi työllistyä mm. hotelli- ja ravintola-, matkailu-, toimisto-, ICT-, contact center-, teollisuus-, rakennus-, logistiikka-, kiinteistöhuolto-, turvallisuus- ja kaupan alalle. Ellet juuri tällä hetkellä löydä avoimet työpaikat -listastamme sinulle sopivaa työpaikkaa, niin jätä meille avoin hakemus!

Katso avoimet työpaikat