Skip to main content

StaffPointteja

Media tekee hyvää työtä työllistymisen ja työllistämisen näkymiseksi otsikoissa – päivittäin. Osallistuminen henkilöstöpalvelualasta ja työmarkkinasta käytävään asiantuntijakeskusteluun ja näkemystenvaihtoon on meille tärkeää. Pyrimme edistämään myös alan tutkimus- ja tilastotiedon välittämistä. Täältä löydät asiantuntijoidemme mediahaastatteluja sekä kumppanimme Randstadin tuottamaa tutkimustietoa.

  staffpointteja fosbom varm 0318-01-01

  Tiina Forsbom työkyvyn johtamisesta

  Nuoret edustavat suurta työikäisten ryhmää väestössämme. Mitä esimiehiltä edellytetään nuorten työkykyvyn ylläpitämiseksi?

  HR-johtajamme Tiina Forsbom esiintyi työeläkeyhtiö Varman seminaariin livelähetyksessä 20.2.2018. Yhtenä merkittävänä työikäisten kohderyhmänä nuoret tarvitsevat Forsbomin mukaan ennen kaikkea selkeyttä työyhteisössä menestymiseksi. Esimiesten on toimittava ja viestittävä selkeästi, osattava kuunnella, ymmärtää ja tukea nuoria heidän työssään.

  Kuuntele livelähetys täältä

   staffpointteja ahlroth is 0317-01

   Krista Ahlroth iäkkäämmistä työnhakijoista

   Yli 50-vuotiaiden työntekijöiden kysyntä on työmarkkinoilla jälleen kasvussa. Resurssipäällikkömme Krista Ahlroth kannustaa iäkkäämpiä työnhakijoita olemaan terveellä tavalla ylpeä kokemuksestaan ja laajoista verkostoistaan.

   Lue Ahlrothin haastattelu kokonaisuudessaan Ilta-Sanomista/6.3.2017 täältä.

    staffpointteja ahokas aamulehti 0118-01-01

    Anu Ahokas aktiivimallista

    Vuoden 2018 alusta alkaen käyttöönotettu aktiivimalli edellyttää, että työttömyyskorvausta saava työtön on töissä vähintään 18 tuntia kolmen kuukauden aikana. StaffPointin varatoimitusjohtaja Anu Ahokkaalta kysyttiin 24.1.2018 Aamulehdessä, voiko työssäoloehdon täyttää tekemällä vuokratyötä?

    Ahokas kannustaa hakemaan töitä henkilöstövuokrausyrityksestä, sillä yritys voi auttaa työllistymään myös täysiaikaisesti. Lue lisää täältä

     staffpointteja saukkonen 1118-01

     Markko Saukkonen HoReCa-alan työvoimapulasta

     Ravintola-alalla on pulaa kokeista, tarjoilijoista ja vuoropäälliköistä koko maassa.

     "Yksi ratkaisu on palkata työvoimaa ulkomailta, mihin StaffPointilla on valmiit kanavat olemassa Randstad-kumppanuuden kautta", kertoo HoReCa-alan toimialajohtajamme Markko Saukkonen Kauppalehdessä 6.11.2017.

     Lue artikkeli täältä

      Median yhteydenotot: