Siirry sisältöön
Takaisin

Vuokratyöntekijämme ”Kuningaspingviini” Pertti Ukkolan yli 17-vuotinen työura Oulussa

ukkola-riipinen-tievakorhonen-1024x546
Kuvassa Pertti Ukkola Oulun toimiston Mervi Riipisen ja Pirkko Tieva-Korhosen kanssa.

Pertti aloitti loppukesästä 1999 Nokialla, silloisen Antell Cateringin toimipisteessä tiskarina. Hänen pohjakoulutuksensa on hotelli- ravintola ja cateringalan perustutkinto; hygieniapassin hän suoritti kauttamme. Tiskistä ja saliplokkarista aloittanut Pertti sai asiakasyrityksissämme henkilökohtaisen perehdytyksen pikkuhiljaa tarjoilijan tehtäviin ja eteni vuoropäällikön vastuuseen saakka. Keittiön puolella hän hoiti kokin tehtävät.

Kaikki henkilöstöravintolaketjut ja lähes kaikki hotellit ja ravintolat Oulun alueella ovat tulleet matkan varrella Pertille tutuksi. Hän on työskennellyt StaffPointilla 93 eri toimipisteessä ja useilla eri tehtävänimikkeillä horecassa, niin keittiön kuin salinkin puolella.

Pertti on aina ollut perso työnteolle ja hänen kanssaan jouduttiin välillä keskustelemaan useaan otteeseen aiheesta ”ylityöt” ja ”vapaapäivät”. Kerrankin eräs asiakas oli ihmetellyt Oulussa käydessään, että onko kaupungissa muita tarjoilijoita kuin tuo yksi mies.

Pertti Ukkola muutti 2.12. Vantaalle ja on aloittanut työt Antellin vakituisena työntekijänä. Useammin kuin kerran Pertille tarjottiin mahdollisuutta vakinaistua ”talon kirjoille”, mutta hän jatkoi onneksemme yhteistyötä kanssamme 30.11.2016 saakka.

Muistamme Pertin huumorintajuisena, tunnollisena, luotettavana ja sitoutuneena työntekijänä. Ikävä häntä tulee! Oulun toimiston porukan lisäksi Pertin perään tulevat kyselemään asiakkaamme ja asiakkaidemme asiakkaat.

Pertin uratarinan esitteli Pirkko Tieva-Korhonen Oulun toimistolta.