Siirry sisältöön

Spring Housen palvelut yksilölle

Spring Housen palvelut yksilöille auttavat työuransa risteyskohdassa olevia hahmottamaan seuraavan suunnan urallaan. Erilaisin valmennuksin ja koulutuksin parannamme työnhakuvalmiuksia ja rohkaisemme tekemään reittivalintoja, jotka vievät kohti uutta uraa. Vetovoimainen työmarkkina on meille sydämen asia.

IPS-hankkeessa kuljetaan asiakkaan toiveet edellä eteenpäin

IPS-pilotti
 
16.9.2020

Spring House mukana IPS-pilottihankkeessa

Varma pilotoi yhteistyössä Spring Housen kanssa mielenterveyskuntoutujien yksilöllistä työssävalmennusta (IPS)

Lue lisää
Fyysinen vamma
Työn Osaajat -blogi
23.11.2020

Osatyökykyisten työllistämisen haasteet

Spring House on mukana useissa eri hankkeissa, joiden tavoitteena on osatyökykyisten työelämään pääsemisen ja työssä pysymisen mahdollistaminen.

Lue lisää
kuva työkykypalvelu

Sopivaa työtä kaikille paransi osatyökykyisten työmahdollisuuksia

Invalidiliitto valitsi Sopivaa työtä kaikille -hankkeen valmennusyhteistyökumppaniksi Spring House Oy:n, joka vastasi mukaan ilmoittautuvien fyysisesti vammaisten työnhakijoiden ja työnantajien kohtaamisesta valtakunnallisesti. Lue lisää hankkeen tuloksista täältä.

  springkuva

  Spring House - Kuntoutusten palveluntuottaja

  Vahvistamme kuntoutettavien osaamista positiivisella energialla sekä kustannustehokkaalla ja pitkäjänteisellä toiminnalla. Toimimme ammatillisen kuntoutuksen palveluntuottajana työeläke- ja vakuutusyhtiöille sekä Kelalle. Olemme työeläkevakuutusyhtiö Varman kuntoutuskumppani. Ammatillinen kuntoutus voi olla ajankohtaista silloin, kun terveydentilan vuoksi työskentely omassa ammatissa ei enää onnistu.

  innomari-nettisivut-11 small

  Innomari & Spring House valmentavat sinut uudelle uralle

  Innomari & Springhousen valmennukset on suunnattu sekä Kelan että eläke- ja vakuutusyhtiöiden asiakkaille. Valmennukset on suunnattu niille, joilla fyysinen sairaus, vamma tai työkyvyttömyden uhka rajoittaa työmahdollisuuksia ja tulevaisuuden näkymiä. Asiakas valitsee itse palvelun ja ilmoittautuu siihen Kelan sivuilla. Lue lisää valmennuksistamme ja ota ensimmäinen askel kohti toimivampaa työelämää!

   Asiakascaset Työkykypalvelut

   Osakykyisenä uusi ura pelialalla
   Työelämä tänään ja huomenna
   20.11.2020 - Sanna Salminen

   Osatyökykyisenä uudelle uralle

   Vaikeasta sairaudesta selvinnyt Niko Heiniluoma löysi uuden uran haaveammatistaan. Työllistymistä tuki osatyökykyisten yksilöllinen työhönvalmennus.

   Lue lisää
   Volttimedia
   Työelämä tänään ja huomenna
   16.4.2020 - Sanna Salminen

   Sopiva työ löysi tekijänsä

   Volttimedia sai kaivattua apua uuden työntekijän rekrytointiin Invalidiliiton Sopivaa työtä kaikille -työllistämishankkeesta.

   Lue lisää

   Menestystarina

   Sopiva työ ja tekijä kohtasivat Invalidiliiton ja Spring Housen yhteistyöllä.