Siirry sisältöön

Kansainväliset rekrytoinnit

StaffPoint on maailman suurimpiin henkilöstöpalvelualan yrityksiin kuuluvan Randstadin strateginen kumppani. Olemme Randstadin edustaja rekrytointi-, henkilöstövuokraus- tai ulkoistustoimeksiannoissa, jotka työllistävät henkilöitä joko Suomeen tai muualle Baltian alueelle.

Vuonna 2016 solmimamme strateginen kumppanuus Randstadin kanssa on tuonut meille laajaa ymmärrystä työmarkkinoiden sekä henkilöstöpalvelualan kehittymisestä Euroopan- ja maailmanlaajuisesti. Sovellamme monia Randstadissa toimiviksi osoittautuneita käytäntöjä ja toimintatapoja.

Lisätietoja kansainvälisistä rekrytointipalveluiden, henkilöstövuokrauksen ja ulkoistusratkaisuiden palveluistamme saat kansainvälisten asiakkuuksien johtajaltamme Nina Antikilta (etunimi.sukunimi@staffpoint.fi) tai jättämällä yhteydenottopyynnön.

Haluatko lisätietoa näistä asiantuntijapalveluista? Jätä yhteydenottopyyntö - kuulet meistä pian!

Ylimmän johdon avainhenkilöistä myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, asiakaspalvelun, IT:n ja digin asiantuntijoihin sekä kokonaisiin Call center -tiimeihin. StaffPoint konserni rekrytoi vuosittain satoja asiantuntijoita ja esimiehiä erilaisiin tehtäviin ympäri Suomen.