Siirry sisältöön

Maahanmuuttajat ovat Suomelle merkittävä osaajien potentiaali. Palvelumme helpottavat ja edistävät heidän polkuaan työelämään.

Palvelu lyhyesti:

  • Toteutamme maahanmuuttajien kotoutumiskoulutusta sekä muita palveluita maahanmuuttajille (uravalmennus, työnhakuvalmennus, ammatillinen työvoimakoulutus, osaamis- ja ammattitaidon kartoitus).
  • Kotoutumiskoulutuksen kesto on tavallisimmin 240–270 päivää. Koulutuksen jälkeen tai sen aikana maahanmuuttaja siirtyy yleensä ammatilliseen koulutukseen tai työelämään. Palvelumme edistävät maahanmuuttajien siirtymistä suomalaiseen työelämään ja jatkokoulutukseen. Samalla yhteiskunnalliset, kulttuuriset ja elämänhallintaan liittyvät valmiudet kehittyvät. Työssäoppimisella ja työnantajayhteistyöllä on iso merkitys tavoitteiden saavuttamisessa.
  • Olemme merkittävä maahanmuuttajien kouluttaja valtakunnallisesti. Toteutamme kotoutumiskoulutusta kuudella eri ELY-keskusalueella. Noin 2 000 maahanmuuttajaa osallistuu vuodessa koulutuksiimme.
  • Valtakunnallisen palautejärjestelmän mukaan noin 65 % osallistujista arvioi koulutuksen päättyessä sijoittuneensa (palaute aikavälillä 20.3.2014–10.3.2017, vastaajia 5 853 henkilöä). Asiakaspalautteen perusteella 84 % asiakkaista arvioi palvelun hyväksi tai erinomaiseksi, kokonaisarvosana 4,2.

Hyödyt:

  • Spring House on kotoutumiskoulutusten tarjoajana kokenut ja osaava kumppani. Koulutuksen asiakastyytyväisyys on erinomainen ja palvelua on laajalti tarjolla eri paikkakunnilla.