Siirry sisältöön
Takaisin

Lapin talvimatkailun parhaat paikat

Kalenterin mukaan on kesä ja lomat pyörivät. Vaikka helteet tuskin ovat vielä alkaneetkaan, on meillä StaffPointin matkailun ja sesongin toimialalla katse jo suunnattu tiukasti selvästi kylmempään; tulevaan talvikauteen, kertovat vuosia matkailualalla toimineet Hannu Romppanen ja Minna Mantovaara Tunturi-Lapin toimistoltamme.

Lapissa sesonkityö on vaihtelua arkeen jatkaa Minna ja kertoo työilmapiirin ja maisemien olevan mahtavat. Myös meininki työssä on rento. Hannu puolestaan muistuttaa, että Lappi on ainutlaatuinen paikka maailmassa; lumi, puhtaus, revontulet, turvallisuus sekä aidot ihmiset tekevät vaikutuksen niin alueelle töihin tuleviin ammattilaisiin että matkailijoihin. Lappi on IN!

Tehtäviä kaikissa vaativuustasoissa, myös kansainvälisellä twistillä

Talvimatkailun mielenkiintoisimmat paikat ovat nyt haussa. Asiakkaamme ovat Lapin matkailun ykkösnimiä kuten Lapland Hotels reilulla kymmenellä hotellillaan. Työtä on useilla paikkakunnilla; esimerkiksi Levillä, Ylläksellä ja Saariselällä; hiihtokeskusten sykkeessä, suur¬ten erämaa-alueiden laidalla ja jylhien maisemien äärellä. Hannu Romppanen tähdentää vielä, että talvisesongin paikat aukeavat vähitellen ja muillekin paikkakunnille on työpaikkoja aukeamassa.

Ammattinimikkeet, joihin haemme tekijöitä, vaihtelevat pikaruokatyöntekijöistä kokkeihin ja vastaanottovirkailijoihin. Näin olemme tarjoamassa HoReCa-alojen töitä niin vasta-alkajille kuin jo pitkään alalla työskennelleille ammattilaisille. Osassa nyt auki olevissa tehtävissä pääsee käyttämään monipuolisesti kielitaitoa (suomi ja englanti, muun kielitaidon ollessa plussaa). Kansainvälinen asiakaspalvelu on myös hyvää kokemusta tulevaa työuraa ajatellen. Kaiken kaikkiaan työskentely Lapin kohteissamme on arvostettu lisä ansioluetteloon, korostaa Minna Mantovaara.

talvisesonki nyt 280717-1024x492Vauhdikasta vapaa-aikaa oman maun mukaan

Työ on kuitenkin vain osa päivästä, sanovat Minna Mantovaara ja Hannu Romppanen yhdestä suusta. Lapin kohteissamme on sekä upeat maisemat että monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Hengästyttävän pitkää listaa tulee kun Tunturi-Lapissa itsekin ympärivuotisesti asuvat työkaverit alkavat luetella mahdollisuuksia. Vai miltä kuulostaa laskettelu (eri lajeissaan), murtsikka, lumikenkäily, moottorikelkkailu, koiravaljakot, kuntosali, (maasto)pyöräily ja avantouinti. Kirsikaksi lajivalikoiman päälle Hannu heittää vielä talviset fatbike-reitit.

Lappi kuulostaa kyllä todella hyvältä. Lähtisitkö sinä töihin Lappiin? Tutustu talvimatkailun avoimiin paikkoihin tästä linkistä ja tule toteuttamaan kanssamme Lapin taikaa!

Ps. Kerroimme aiemmin miten StaffPointin työntekijänä pystyt yhdistämään talvi- ja kesäsesongin. Lue juttu täältä.

https://www.staffpoint.fi/uutiset/sesongin-loppumisen-tarvitse-merkita-tyon-loppumista/