Siirry sisältöön
Takaisin

StaffPoint jatkaa Hanselin henkilöstövuokrauksen sopimustoimittajana

Hansel photo by Lasse Lecklin pieni

StaffPoint jatkaa valtion yhteishankintayhtiö Hanselin sopimustoimittajana henkilöstövuokrauspalveluissa. Kumppanina StaffPoint vastaa sekä suorittavan tason että asiantuntija- ja päällikkötason vuokratyövoiman rekrytoinneista kaikille palveluita tilaaville valtionhallinnon organisaatioille. Uudistettu puitesopimus kestää vuoteen 2023.

Yritysten ohella myös valtionhallinto on merkittävä henkilöstöpalveluiden tilaaja ja kasvava asiakkuus StaffPointille.

StaffPoint Oy on jo vuodesta 2011 lähtien toiminut Hanselin henkilöstövuokrauskumppanina. Puitesopimukseen on kuulunut valtionhallinnon organisaatioille kätevä ja kustannustehokas palvelu vuokratyöntekijöiden löytämiseksi. Kumppanuus on mahdollistanut myös kilpailukykyisten henkilöstö-etujen tarjoamisen StaffPointin kautta.

”Toimitamme valtionhallinnolle jo yli 700 vuokratyöntekijää vuodessa”

Hansel kilpailutti toimittajat vuodenvaihteessa 2018–2019. StaffPoint valikoitui kumppaniksi myös uudelle kaudelle. Sopimuskausi on nelivuotinen ja sen kokonaisarvo voi nousta jopa 80 miljoonaan euroon.

”Hansel on meille merkittävä sopimuskumppani. On äärimmäisen hienoa, että voimme jatkaa vuosien mittaan rakennettua toimivaa ja vuorovaikutteista yhteistyötä eri valtionhallinnon organisaatioiden kanssa. Erityisen iloinen olen siitä, että kilpailutuksen aiheuttama epävarmuus vuokratyösuhteiden jatkumisesta on ohi. Osaavien ja ammattitaitoisien työntekijöidemme työskentely valtionhallinnon toimeksiannoissa voi jatkua keskeytyksettä”, StaffPointin Toimisto-toimialan johtaja Minna Arneal toteaa.

”Työnhakijatkin tietävät jo, että meiltä saa kiinnostavia valtionhallinnon työpaikkoja”

Hansel-sopimuksesta StaffPointissa vastaava Senior Key Account Manager Mari Palin iloitsee siitä, että pitkäaikainen yhteistyökokemus alkaa näkyä erityisenä nopeutena ja täsmällisyytenä:
”Työnhakijat osaavat jo ottaa meihin yhteyttä halutessaan erityisesti hakeutua valtionhallinnon organisaatioihin töihin.”

Nopeaa toiminta on myös asiakkaan päässä:
”Valtionhallinnon asiakkaamme tietävät, että tunnemme heidän osaajatarpeensa ja niiden kehitysalueet. Meille saatetaan soittaa ja kertoa, että tarvitsisimme juuri käyttämämme Kieku-tietojärjestelmän osaajaa mahdollisimman pian. Löytyisikö verkostoistanne?”

Vaikka osaajia saa StaffPointin kautta myös nopeisiin tarpeisiin, rekrytoinnit tehdään huolella ja ennakoiden mahdollisimman pitkää ja hedelmällistä uraa valtionhallinnossa.
”Paras tilanne on se, kun valtionhallinnon organisaatiossa avautuu vakituinen tehtävä ja vuokraamamme osaaja työllistyy kyseiseen tehtävään määräaikaisen työsuhteen päättyessä.”

Valtionhallinnon organisaation liittyessä puitejärjestelyyn 30.8.2019 mennessä se saa uuden sopimuksen edut käyttöönsä saman tien.

Lue aiheesta myös Hanselin uutinen täältä:

Lisätietoja:

Mari Palin
Senior Key Account Manager
StaffPoint Oy
020 720 6267
mari.palin@staffpoint.fi

Hansel tiimi

Kuva vasemmalla: StaffPointin Hansel-tiimiä: rekrytointikonsultit Mari Törmälä (vas.) ja Annika Kuivalainen sekä SKAM Mari Palin, kuva oikealla: Hansel