Siirry sisältöön
Takaisin

StaffPoint tukemaan Pohjanmaan työelämää

ritola uutinen

"StaffPoint Oy on kutsuttu mukaan Hallituspartneritoimintaan Pohjanmaalla", kertoo toimialapäällikkö Janne Ritola Seinäjoen toimistolta ja kertoo odottavansa yhteistyön syvenemistä. "Tämä on StaffPointille mielenkiintoinen mahdollisuus olla tukemassa ja omalta osaltaan kehittämässä alueellista työelämää."

Hyötyä laaja-alaisesta palveluvalikoimasta

"StaffPoint-konsernissa on laajan palvelutarjooman ja vahvan paikallisen osaamisen ansiosta keinoja auttaa yrityksiä kehittymään. StaffPoint Oy:n tuottamat henkilöstöpalvelut ja Spring Housen monipuoliset henkilöstön kehittämispalvelut tukevat kehitystä ja kasvua, aina asiakkaalle räätälöidysti. Paikallisen toiminnan taustalla on myös vahva valtakunnallinen organisaatio", muistuttaa Janne Ritola.

Pohjanmaalla kova kasvuvauhti

Ritola kuvailee kotiseutuaan erittäin yritteliääksi alueeksi, jolla toimii paljon pk-yrityksiä muodostaen Ritolan mielestä koko yrittämisen selkärangan. Kaikki yritykset myös kohtaavat samankaltaisia haasteita työvoiman saatavuudessa. Hallituspartneriyhteistyön kautta Ritola kuvailee StaffPointin tulevan tutuksi, paikalliseksi toimijaksi, jonka laajat verkostot tukevat kaikissa työelämäliitännäisissä tarpeissa.

Uudelle uralle Pohjanmaalla

"Pohjanmaan talouskasvusta on puhuttu valtakunnallisessa mediassakin paljon. Hotelli- ja ravintola-alalla työtä on tarjolla StaffPointin kautta isosta huvipuistosta Suomen suurimpaan kyläkauppaan, palkittuihin hotelleihin ja hienoimpiin à la carte -ravintolamiljöihin. Työmahdollisuuksia löytyykin vasta-alkajasta konkareihin. Myös StaffCarte-koulutukseen haetaan asiakaspalvelusta ja ravintola-alasta kiinnostuneita ensi keväänä Seinäjoella", toteaa HoReCan toimialapäällikkö Leeni Kaskela tiimeineen.

Kaskelan kanssa samoilla linjoilla oleva Janne Ritola jatkaa Pohjanmaalta löytyvän myös paljon eri teollisuusalojen työpaikkoja kaikilta haastavuustasoilta. "Lakeudella on myös tilaa hengittää", kehuu Ritola ja päättää haastattelun muistuttamalla, että Pohjanmaalla pidetään mikä luvataan.

Lisätiedot
Toimialapäällikkö Janne Ritola, etunimi.sukunimi@staffpoint.fi tai 040 732 3672

Pohjanmaan Hallituspartnerit ry:n tavoite on luoda pk-yrityksistä vahva pohja Pohjanaan talouden kasvulla edistämällä tehokasta hallitustyöskentelyä. Lue lisää!