Siirry sisältöön
Takaisin

Spring House tuottaa korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille valmennuksia Vantaalla

Vantaa kv nettiin

Spring House tuottaa Uudet palvelupolut korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille -hankkeelle kahta kohderyhmälle räätälöityä valmennusta. Hanke toteutetaan Vantaan kaupungin ja Laurea-ammattikorkeakoulun yhteistyönä.

”Työnhakuvalmennus korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille” ja ”Verkostoitumisvalmennus korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille” tukevat Vantaalla asuvien ulkomaalaistaustaisten korkeasti koulutettujen työttömien työnhakijoiden työelämään sijoittumista. Valmennukset järjestetään englanniksi.

Työnhakuvalmennus korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille

Työnhakuvalmennuksen tavoitteena on, että osallistujalla on valmennuksen jälkeen konkreettinen tavoitteellinen urasuunnitelma sekä vahvistunut osaaminen työnhausta Suomessa.

Verkostoitumiskoulutus korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille

Suomessa suurin osa työpaikoista on ns. piilotyöpaikkoja ja verkostoilla onkin suuri merkitys työnhaussa ja työllistymisessä. Valmennuksen tavoitteena on antaa osallistujalle työkaluja verkostoitumiseen ja piilotyöpaikkojen löytämiseen Suomessa.

Merkityksellistä valmennusta

”Meille Spring Housella ja StaffPoint-konsernille on tärkeää voida edistää osaltamme Suomeen muuttaneiden työllistämistä”, iloitsee palvelusta Spring Housen asiakkuusjohtaja Anna-Kaisa Karjalainen. Spring House tuottaa kymmenillä paikkakunnilla mm. maahanmuuttajille suunnattua ura-, työnhaku- ja työhönvalmennuksia sekä kotoutumiskoulutusta. "Nämä keväällä Vantaalla toteutettavaa korkeasti koulutetuille suunnattua, englanniksi toteuttavaa valmennusta ovat osa palveluportfoliotamme", tiivistää Karjalainen lopuksi.


Spring House organizes trainings for highly educated immigrants, who are registered as job seekers at Vantaa.

There are 2 trainings. Read further below.

Job search training: Hands-on job search training for international talents

Check the brochure here: Job Search Training

Enroll here

Network traning: Build your networks and find a job

Check the brochure here: Network Training

Enroll here

Warmly welcome!