Siirry sisältöön
Takaisin

Valmet Automotive ja StaffPoint vastaavat tuhannen osaajan rekrytointihaasteeseen yhteistyöllä

Valmet Automotive kokoonpano

Valmet Automotivella on käynnissä tuhannen uuden työntekijän rekrytointi tehtailleen Uuteenkaupunkiin ja Saloon. Yrityksen kumppanina tässä merkittävässä akku- ja autotehtaille työllistävässä hankkeessa on StaffPoint. ”Hienoa päästä käärimään hihat”, Teollisuus ja logistiikka -toimialaa johtava Anssi Nieminen iloitsee.

StaffPoint ja Valmet Automotive laajentavat yhteistyötään rekrytointikampanjassa. Aiemmin StaffPoint on toiminut Valmet Automotiven henkilöstöpalvelukumppanina Salon akkutehtaan rekrytoinneissa, nyt yhteistyö laajenee koskemaan myös Valmet Automotiven Uudenkaupungin tehtaita.

”Valmet Automotiven näkymät ovat positiiviset”, StaffPointin toimialajohtaja Anssi Nieminen kertoo. ”Autojen ja akkujen tilauskanta on kehittynyt hyvin myönteisesti. Autamme Valmet Automotivea löytämään palvelukseensa uusia tuotantotyöntekijöitä ja toimihenkilöitä eri rooleihin. Tarve on yhteensä 1 000 uutta osaajaa vuoden 2021 aikana”, Nieminen toteaa.

Odotukset ovat korkealla – kiinnostavuutta ja huumoria peliin jatkossakin

Valmet Automotive on rakentanut työnantajabrändiään huolella ja positiivisella huumorilla. Yrityksen rekrytointimarkkinoinnissa välittyy aito ylpeys tehdastyön merkittävyyttä ja jopa elinikäisten työurien tarjoamista kohtaan. Valmet Automotive on rekrytoinut palvelukseensa osaajia kaikkialta Suomesta.

HR-johtaja Tomi Salon mukaan Valmet Automotive on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi alan vaihtajille. ”Olemme nuorekas ja vauhdikas työpaikka, ja olemme nähneet, kuinka suuresti tarjoamamme mahdollisuudet kiinnostavat hakijoita, joiden taustat ja lähtökohdat ovat hyvinkin erilaisia”.

Koronan myllertämä työmarkkina on mahdollisuuksia täynnä. Odotukset ovat korkealla laajennettua yhteistyötä kohtaan:

”Kokemuksemme yhteistyöstä Salon akkutehtaalla ovat hyviä, ja siksi uskon, että yhteistyötämme laajentamalla löydämme nopealla aikataululla riittävästi osaajia myös Uudenkaupungin tehtaille”, kertoo Petri Parjanen, joka vastaa Valmet Automotiven Salon tehtaan henkilöstöhallinnosta.

1 000 henkilön rekrytointi on valtava yhteinen haaste

”Suomi tarvitsee kasvua ja työpaikkoja. Olen todella iloinen Valmet Automotiven tarjoamista työllistymismahdollisuuksista, ja mahdollisuudestamme tukea tämän rekrytoinnin onnistumista”, StaffPoint-konsernin toimitusjohtaja Anu Ahokas kommentoi yhteistyötä, jossa StaffPoint voi hyödyntää sen tehokasta toimialojen välistä yhteistyötä sekä vahvaa kokemusta.

”Olemme osaava kumppani laajoissa rekrytoinneissa ja haastavienkin profiilien hauissa. Lisäksi meillä on pitkäaikaista kokemusta ulkomaalaistaustaisten osaajien työllistämisestä. Olemme mukana myös heidän kotouttamisessaan työntekoon Suomessa”, Ahokas toteaa.

Valmet Automotiven avoimet työpaikat ovat auenneet myös StaffPointin verkkosivuilla. Pääset tutustumaan työpaikkoihin täältä

Lisätietoja yhteistyöstä:
Valmet Automotiven uutinen 19.4.:

Lisätietoja Valmet Automotivesta työnantajana sekä työmahdollisuuksista:
Autotehtaan Sankarit -sivusto
Heippa Fossiilit -sivusto