Trainee Program

Trainee Program akateemisille opiskelijoille: askel HR-alalle, polku MEille

Yliopisto- tai korkeakouluopiskelija – tämä on Sinulle! Haluatko tutustua alaan, jolla Osaaminen ja Osaajat ovat liiketoiminnan ydintä? Ja monimuotoinen työelämä tekemisen sisältöä? Henkilöstöpalveluala on kehittyvä ja muuttuva tulevaisuuden ala, joka tarjoaa monia uramahdollisuuksia myös Sinulle valmistumisesi jälkeen.

StaffPoint on yhtenä Suomen suurimmista työnantajista rakentanut trainee-ohjelman, jonka avulla voit suorittaa opintojesi harjoitteluosuudet MEidän palveluksessamme. Tutustuttavana ovat 12 eri toimialaa/liiketoimintaa tai konsernimme tukiprosessien tarjoamat työtehtävät. Trainee-ohjelma on palkaton mutta suunniteltu täyttämään akateemisen opiskelijan vaatimustason. Kattavuudessaan se on työelämään vahvasti tähtäävä jakso opintojesi varrella. Ja monelle se ensimmäinen kosketus toimihenkilön töihin.

Perus- tai ammatillista harjoittelua 12 eri toimialalla ja konsernissa

Trainee-ohjelmassa voit suorittaa perusharjoittelun, ammatillisen harjoittelun tai molemmat. Toimeksiannoista tehtävät opinnäytetyöt ja gradut ovat myös mahdollisia.

Osoitamme trainee-ohjelmaan valituille harjoittelupaikan joltakin 12 toimialastamme tai konsernimme tukitoiminnoista.  Harjoitteluohjelmassa opit paljon juuri sen toimialan/tukitoiminnon HR-prosesseista. Toimialojamme ovat teollisuus, rakentaminen, logistiikka, kauppa, hotelli- ja ravintola-ala, matkailu- ja sesonkiala, ICT&asiakaspalvelu, ohjelmisto- ja sovellustuotekehitys (Saima Soft), contact center ja ulkoistetut back office -ratkaisut (Espanja, Fuengirola). Konsernitoiminnoissa trainee-paikkoja on tarjolla seuraavissa:

  • konsernin ICT:ssä Saima Softissa
  • taloushallinnossa
  • asiakaspalvelussa
  • HR- ja työsuhdetiimissä
  • konsernin valmennuspalveluita tarjoavassa Spring Housessa

Haku on auki kolmesti vuodessa – NÄIN HAET

StaffPoint Trainee Program käynnistyy kolmesti vuodessa yliopisto-opintoihin sopivissa sykleissä. Hakea voit alkuvuoden (viimeinen hakupäivä 15.1.2018), kevään/kesän (viimeinen hakupäivä 15.3.2018) tai (viimeinen hakupäivä 15.8.2018) syksyn trainee-ohjelmaan. Huom! Määrittelethän hakulomakkeelle, mihin ohjelmaan haet. Valitsemme ohjelmaan mahdollisimman monet hakijoista sen mukaan, mitä harjoittelumahdollisuuksia konsernillamme on kyseisellä kaudella tarjolla.

Ohjelmaan kuuluu kaikille yhteiset perehdytysjaksot, joiden jälkeen siirryt valitsemasi toimialan harjoittelutehtäviin. Harjoittelun alusta loppuun sinua ohjaa ja tukee mentori, joka on kyseisen toimialan HR-ammattilainen. Mentori osallistaa sinut mahdollisimman monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin, ja saat toimihenkilöidemme täyden tuen harjoittelujaksosi sujumiseksi.

Kiinnostuitko? Selvitä opinahjoltasi, mikä olisi paras vuodenaika harjoittelujakson suorittamiseksi ja hae MEille! Hakuajat ja ohjelman vetäjän yhteystiedot on kiteytetty oikealle. Hakulomakkeeseen pääset myös täältä.

Lisätietoa ohjelmasta ja eri toimialojen harjoittelumahdollisuuksista: StaffPoint Trainee Program -ohjelma