Olemme kumppanisi työurasi kaikissa vaiheissa

Voit luottaa meihin työurasi kaikissa vaiheissa: järjestämme sinulle töitä joustavasti elämäntilanteesi mukaan, oletpa sitten vasta aloittelemassa uraasi tai jo vanha konkari. Rekrytointi voi olla yhden askeleen päässä – odotamme työhakemustasi!

Taustastasi riippumatta meillä on työmahdollisuuksia juuri sinulle! Tarjoamme monipuolisia töitä 12 eri toimialalla sadoissa erityyppisissä yrityksissä. Tämä tarkoittaa, että pääset halutessasi tutustumaan useisiin asiakasyrityksiimme ja uusiin kollegoihin. Työt voit sovittaa joustavasti omaan elämäntilanteeseesi. Asiakkaamme tarjoavat kauttamme jatkuvasti satoja työpaikkoja eri puolilla Suomea ja vuosittain työllistämme noin 15 000 eri alojen osaajaa. Tule sinäkin mukaan! Toteutetaan yhdessä uraunelmasi!

Pitkän rekrytointikokemuksen omaavina olemme rekrytoinnin rautaisia ammattilaisia. Yksikään toimiala ei ole samanlainen – teollisuuden ja kaupan alan yritykset toimivat aivan eri toimintaympäristöissä ja kohtaavat erilaisia henkilöstöhaasteita. Siksi rekrytointimme toimii aina toimialalähtöisesti, ja monella on omakohtaista työkokemusta edustamastaan toimialasta. Yli 20 vuoden kokemuksella voimme todeta, että rekrytointiprosessi ja hakijat haasteineen ja mahdollisuuksineen ovat tulleet meille tutuiksi. Osaamme yhdistää tekijät ja asiakasyritykset.

Töitä sinun elämäntilanteesi mukaan

Henkilöstövuokraus sopii erilaisiin elämäntilanteisiin: me autamme sinua rekrytoinnissa, olipa haaveissasi sitten kokoaikainen työ tai osa-aikatyön ja perhe-elämän yhdistäminen. Sinä päätät, kuinka paljon teet töitä ja mitä tehtäviä otat vastaan. Entistä useammin vuokratyö on myös polku vakituiseen työsuhteeseen.

Henkilöstövuokrauksen lisäksi rekrytoimme tekijöitä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Tehtävät voivat olla suorittavaa tasoa, mutta usein osaajia haetaan myös asiantuntija- ja päällikkötehtäviin. Näin on usein etenkin StaffPoint Executiven osalta. Huomaathan, etteivät kaikki työtehtävät tule aina julkiseen hakuun. Kannattaa siis jättää hakemus, vaikka et juuri nyt olisikaan etsimässä uusia haasteita.

StaffPointin luotettavuutta kuvaa HPL:n auktorisointi

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen. Voit olla varma, että sitoudumme lain mukaisiin ja eettisiin toimintamalleihin sekä huolehdimme alan toimintaperiaatteiden noudattamisesta ja työnantajavelvoitteistamme.

StaffPointin avoimet työtehtävät

Kaikki avoimet työpaikkamme löydät tästä linkistä. Kutakin työtehtävää klikkaamalla avautuu tarkempi kuvaus tehtävästä ja pääset täyttämään hakemuksen. Voit myös jättää avoimen hakemuksen tästä.

Nuoret, opiskelijat ja vastavalmistuneet

 • Olemme väyläsi työelämään: osaamme hyödyntää opiskeluaikaisia työssäoppimis- ja harjoittelujaksojasi, joiden kautta pääset kartuttamaan tärkeää työkokemusta ja pääset myös helposti tutustumaan eri aloihin ja työnantajiin. Noin joka kymmenes löytää kauttamme myös vakituisen työpaikan.
 • Tarjoamme runsaasti työpaikkoja opiskelujen ohella työskentelyyn joustavasti tarpeidesi ja käytettävyytesi mukaan.
 • Meiltä voit hakea töitä myös ilman työkokemusta ja koulutusta – innostunut, työtä pelkäämätön asenne riittää!
 • Voit myös kerryttää ammattitaitoasi omissa koulutuksissamme.

Ammattilaiset

 • Yhä useampi työllistyy StaffPointille toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin. Tämä on osa strategiaamme.
 • Pääset kauttamme käsiksi huipputyöpaikkoihin Suomen johtaviin yrityksiin.
 • Hyödyntämällä ammattitaitoamme työpaikanvaihtotilanteissa säästät aikaa ja vaivaa, sillä hoidamme hakuprosessin puolestasi. Olemme luotettava kumppanisi myös harkitessasi alanvaihtoa.
 • Tuomme joustavuutta työelämääsi tarjoamalla elämäntilanteeseesi sopivia työpaikkoja ja -aikoja.
 • Vuokratyö on myös tehokas tapa verkostoitua eri työnantajiin ja toimialoihin.
 • Rekrytoimme myös jatkuvasti avainhenkilöitä asiakasyrityksiimme StaffPoint Executive -palvelumme kautta.

Seniorit

 • Vuokratyö on toimiva keino keventää työkuormaasi työvuosien loppuvaiheessa: saat valita vapaasti itse, missä, milloin ja kuinka paljon työskentelet.
 • Tilanteissa, joissa olet syystä tai toisesta ollut tauolla työelämästä, helpotamme paluutasi työelämään. Vuokratyö on joustava mahdollisuus päästä takaisin työrytmiin myös työntekijälle.
 • Tarjoamme myös omien tarpeidesi mukaisesti runsaasti erilaisia vaihtoehtoja lisäansioita tai vaikkapa sosiaalista verkostoa kaipaaville eläkeläisille.
 • Voit myös toimia mentorina nuoremmille – asiakkaamme arvostavat seniorityöntekijöidemme pitkää työkokemusta ja osaamista.

Klikkaa videoon ja katso, mitä StaffPoint voisi sinulle tarjota!

 

Olemme työelämän suunnannäyttäjiä

Työllistämme ja autamme työllistymään vuosittain noin 30 000 ihmistä henkilöstö- ja valmennuspalvelujemme avulla. Olemme Suomen kymmenen suurimman työnantajan joukossa yksityissektorilla. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja palvelujamme, joiden avulla autamme ihmisiä kasvamaan ja uudistumaan. Tavoitteemme on olla työelämän suunnannäyttäjiä.

Olemme ylpeitä, että työntekijöistämme 90 % suosittelisi meitä työnantajana tuttavilleen.

”Täytän 24 vuotta, mutta minulla on jo monta yhteistä vuotta takana StaffPointin kanssa. Toivottavasti teillä ei ole mitään ikärajaa, vaan voidaan tehdä töitä yhdessä tulevinakin vuosina! Vuokratyö on hieno keksintö, ja minunkaltaisilleni ihmisille se sopivin työmuoto.” (Avoin palaute työviihtyvyyskyselystämme vuodelta 2013)

Haluamme olla jatkossakin paras mahdollinen työnantaja työntekijöillemme. Rekrytointi StaffPointille odottaa – tervetuloa joukkoomme!

Olemme reilu työnantaja

Olemme Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisointi takaa, että olemme reilu kumppani niin työntekijöillemme kuin vuokratyövoimaa käyttäville asiakasyrityksillemmekin. Voit siis luottaa siihen, että meillä työsopimuksesi, palkkauksesi ja etuutesi ovat aina työlainsäädännön mukaisia.

”Ensimielikuvani vuokratyöfirmoista on muuttunut. Olen kuullut paljon huonoa näistä firmoista, mutta StaffPointin toiminta on täysin päinvastaista, hyvässä mielessä. Kysymyksiin saa asiallisia vastauksia, palkat maksetaan ajallaan ja työviihtyvyydestä huolehditaan hyvin. Työ sopii minun tämänhetkiseen elämäntilanteeseeni joustavuudellaan täydellisesti. Kiitos StaffPointille mainiosta ratkaisusta ja hienosta työstä.” (Avoin palaute työviihtyvyyskyselystämme vuodelta 2013)

Työsuojelu

Henkilöstön hyvinvointi, työssäviihtyminen ja työsuojelu ovat StaffPointille tärkeitä asioita.  Työhyvinvointia ja -suojelua edistetään työnantajan ja työntekijöiden hyvällä yhteistoiminnalla ja tavoitteenamme on tarjota tähän mahdollisimman hyvät edellytykset. StaffPoint toimii vastuullisena työnantajana niin rekrytointivaiheessa kuin työsuhteen aikanakin ja vastaamme työnantajan työsuojeluvelvoitteista yhteistyössä käyttäjäyritystemme kanssa.