Hotelli, ravintola ja catering (HoReCa)

StaffAcademy-koulutusohjelmat

StaffAcademy tarjoaa hotelli-, ravintola-, catering- ja matkailualan työntekijöillemme erilaisia oppimispolkuja omalla työuralla etenemiseen.

Kasva ja kehity –koulutusohjelmassa voit suuntautua joko StaffCarte-koulutukseen salihenkilökunnalle ja tarjoilijoille tai StaffKitchen-koulutukseen keittiöhenkilökunnalle.

StaffLeader-koulutusohjelman avulla voit edetä urallasi ravintola-alan esimiestehtäviin, kuten keittiömestariksi ja vuoropäälliköksi.

Lisäksi kauttamme on mahdollista suorittaa lyhytkoulutuksia ja saada lisätietoa ravintola-alan osaamistestauksista.

Hae koulutuksiimme tästä.

StaffCarte - kasva ja kehity tarjoilun ammattilaiseksi

Haku StaffCarte-koulutukseen on käynnissä 1.4.2015 alkaen.

Haluatko ravintola-alan huippuammattilaiseksi? Kiinnostavatko tarjoilijan työtehtävät, mutta tarvitset lisää osaamista? Hae StaffCarte-koulutukseen ja liity ammattilaisten joukkoon! Koulutamme sinusta osaavan tarjoilijan oman työsi ohessa. Koulutuksemme toteutetaan yhteistyössä asiakasyritystemme kanssa. Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus edetä urallasi tarjoilijan työtehtäviin. Koulutus antaa sinulle hyvän pohja kehittyä työn kautta myös osaavaksi a la carte- tarjoilijaksi.

Koulutus sisältää teoriaopetusta tarjoilijan työn perusteista, myynti- ja asiakaspalveluvalmennusta sekä käytännön harjoittelua ravintolaympäristössä, jossa tutustutaan mm. kattamiseen, liinoittamiseen, tarjolle laittamiseen ja tarjoiluun.

Edellytämme StaffCarte-koulutukseen hakijoilta jonkin verran työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä hieman tuntemusta ravintola-alasta. Tärkeintä on, että olet ahkera, työtä pelkäämätön, omaat hyvän asenteen ja haluat kehittyä tarjoilun ammattilaiseksi.

Haku StaffCarte-koulutukseen on käynnissä 1.4.2015 alkaen. Hae koulutukseen tästä.

Lue lisää Sulje
StaffKitchen – kasva ja kehity keittiön ammattilaiseksi

Haku StaffKitchen-koulutukseen on käynnissä 1.4.2015 alkaen.

Kiinnostavatko keittiö-puolen työtehtävät, mutta tarvitset lisää osaamista? Hae StaffKitchen – koulutukseen ja liity ammattilaisten joukkoon! Koulutamme sinusta osaavan keittiöapulaisen oman työsi ohessa. Koulutuksemme toteutetaan yhteistyössä asiakasyritystemme kanssa.

Koulutus sisältää teoriaopetusta keittiötyön perusteista, hygieniaosaamisesta, oikeista työtavoista ja työturvallisuudesta, asiakaspalveluvalmennusta sekä käytännön harjoittelua keittiöympäristössä, jossa tutustutaan mm. keittiölaitteisiin. Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus edetä urallasi keittiöapulaisen työtehtäviin.

Edellytämme StaffKitchen -koulutukseen hakijoilta jonkin verran työkokemusta alalta. Tärkeintä on, että olet ahkera, työtä pelkäämätön, omaat hyvän asenteen ja haluat kehittyä keittiö-puolen ammattilaiseksi.

Haku StaffKitchen-koulutukseen on käynnissä 1.4.2015 alkaen. Täytä hakemus tästä.

Lue lisää Sulje
StaffLeader – esimiesvalmennukset

Ensimmäinen StaffLeader-esimiesvalmennus käynnistyy syksyllä 2015. Seuraathan viestintäämme verkossa ja sosiaalisessa mediassa.

Oletko kiinnostunut esimiestehtävistä? StaffLeader – esimiesvalmennuksen kautta pääset mukaan ravintola-alan huippuammattilaisten joukkoon! Esimiesvalmennus mahdollistaa sinulle etenemisen urallasi mm. vuoropäälliköksi tai keittiömestariksi. Valmennus toteutetaan yhteistyössä asiakasyritystemme kanssa.


Valmennuksessa keskitytään mm. esimiestaitoihin ja viestintään sekä henkilöstön, suorituksen ja myynnin johtamiseen. Valmennus painottuu vahvasti käytännön esimiestyön harjoitteluun ravintolaympäristössä.

Edellytämme StaffLeader -koulutukseen hakijoilta useamman vuoden työkokemusta ravintola-alalta. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus esimiestehtävistä. Toimit työssäsi innostuneesti ja asiakkaiden tarpeet koko ajan huomioiden. Omaat positiivisen ja kannustavan asenteen, olet joustava, sinulla on vahva myynnillinen ote sekä näkemys laadukkaasta esimiestyöstä.

Ensimmäinen StaffLeader-esimiesvalmennus käynnistyy syksyllä 2015. Seuraathan viestintäämme verkossa ja sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää Sulje
Lyhytkoulutukset ja osaamistestaukset

Tarjoamme HoReCa-alan työntekijöillemme lyhytkoulutuksia sekä mahdollisuutta suorittaa ja saada lisätietoa erilaisista ravintola-alan osaamistestauksista (esim. hygieniapassi). Alla olevan linkin kautta löydät tarkempaa tietoa koulutuksista sekä koulutuksiin hakeutumisesta.

StaffCoach

StaffCoach on tarkoitettu yhteisesti kaikkien toimialojen vuokratyöntekijöillemme ja sopii niin työuran alussa oleville kuin kokeneimmillekin työntekijöille. StaffCoach:ssa sparrataan oman osaamisen myymistä, maineen hallintaa, vuorovaikutustaitoja ja luottamuksen rakentamista sekä pohditaan työelämän vaatimuksia ja odotuksia sekä oman käyttäytymisen ja asenteen vaikutusta onnistumisiin. Saat käytännön vinkkejä työelämän arjessa eteen tulevien tilanteiden kohtaamiseen sekä lisää varmuutta työntekoon, joiden kautta varmistat menestyksesi työelämässä! Lisätietoa StaffCoach-koulutuksesta ja ajankohdista saat omalta rekrytointikonsultiltasi.

Hygieniapassi

Hygieniapassi on todistus elintarvikehygieenisestä osaamisesta. Suomen elintarvikelain mukaan Hygieniapassi edellytetään kaikilta, jotka käsittelevät työssään pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Hygieniapassi tulee hankkia viimeistään kolmen kuukauden kuluessa työn aloittamisesta. Hygieniapassi tarvitaan, mikä työskennellään esim. kahvilassa, ravintolassa, suurkeittiössä, kioskissa, pikaruokaravintolassa tai elintarvikemyymälässä. Lisätietoja hygieniapassitestistä saat omalta rekrytointikonsultiltasi.

Anniskelupassi

Kun haluat toimia ravintolassa anniskeluvastaavan tehtävissä, tarvitset anniskelupassin. Anniskelupassi yksinään antaa pätevyyden toimia vastaavana hoitajana C-luvallisissa anniskelupaikoissa. Muissa anniskelupaikoissa edellytetään lisäksi vähintään kahden vuoden päätoimista työkokemusta anniskelutehtävistä taikka koulutuksen kautta saavutettua riittävää ammattitaitoa. Anniskelupassin voit suorittaa ravitsemisalan oppilaitoksissa.

Lue lisää Sulje