Teollisuus, rakennus, logistiikka ja kiinteistöhuolto

StaffAcademy-koulutusohjelmat

StaffAcademy tarjoaa teollisuuden, rakennusalan, logistiikan ja kiinteistöhuollon parissa työskenteleville työntekijöillemme mahdollisuutta suorittaa lyhytkoulutuksia, jotka antavat sinulle hyvät valmiudet toimia työssäsi sekä osaamistestauksia, joita alalla edellytetään.

Lyhytkoulutukset ja osaamistestaukset

StaffCoach

StaffCoach on tarkoitettu yhteisesti kaikkien toimialojen vuokratyöntekijöillemme ja sopii niin työuran alussa oleville kuin kokeneimmillekin työntekijöille. StaffCoach:ssa sparrataan oman osaamisen myymistä, maineen hallintaa, vuorovaikutustaitoja ja luottamuksen rakentamista, pohditaan työelämän vaatimuksia ja odotuksia sekä oman käyttäytymisen ja asenteen vaikutusta onnistumisiin. Saat käytännön vinkkejä työelämän arjessa eteen tulevien tilanteiden kohtaamiseen sekä lisää varmuutta työntekoon, joiden kautta varmistat menestyksesi työelämässä!

Lisätietoa StaffCoach:sta ja koulutusajankohdista saat omalta rekrytointikonsultiltasi.

Työturvallisuuskortti

Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta yhteisellä työpaikalla. Työturvallisuuskorttimenettely on laadittu ennen kaikkea teollisuuden yhteisille työpaikoille, mutta se soveltuu myös rakennusalalle, julkiselle sektorille, telakoille jne. Työturvallisuuskorttijärjestelmää hallinnoi Työturvallisuuskeskus. Koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta myönnetään 5 vuotta voimassa oleva, henkilökohtainen työturvallisuuskortti.

Lisätietoa Työturvallisuuskortista saat omalta rekrytointikonsultiltasi.