Turvallisuus

StaffAcademy-koulutusohjelmat

– Haluatko työllistyä turvallisuusalan tehtävissä? Nähdä ja kokea jotakin uutta sekä työskennellä mielenkiintoisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa? StaffAcademyn kautta voit hakeutua Järjestyksenvalvojan peruskursseille. Kursseja järjestetään säännöllisesti. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuutta suorittaa lyhytkoulutuksia, jotka antavat sinulle hyvät valmiudet toimia työssäsi.

Lyhytkoulutukset

StaffCoach

StaffCoach on tarkoitettu yhteisesti kaikkien toimialojen vuokratyöntekijöillemme ja sopii niin työuran alussa oleville kuin kokeneimmillekin työntekijöille. StaffCoach:ssa sparrataan oman osaamisen myymistä, maineen hallintaa, vuorovaikutustaitoja ja luottamuksen rakentamista, pohditaan työelämän vaatimuksia ja odotuksia sekä oman käyttäytymisen ja asenteen vaikutusta onnistumisiin. Saat käytännön vinkkejä työelämän arjessa eteen tulevien tilanteiden kohtaamiseen sekä lisää varmuutta työntekoon, joiden kautta varmistat menestyksesi työelämässä!

Lisätietoa StaffCoach:sta ja koulutusajankohdista saat omalta rekrytointikonsultiltasi.

Järjestyksenvalvojan peruskurssi

Haluatko työllistyä turvallisuusalan tehtävissä? Nähdä ja kokea jotakin uutta? Työskennellä mielenkiintoisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa osaavien henkilöiden kanssa?   Järjestämme Järjestyksenvalvojan peruskursseja säännöllisesti. Järjestyksenvalvojan peruskurssilla opiskellaan järjestyksenvalvonnan perustaidot. Koulutus on suunnattu vuokratyöntekijöillemme, jotka haluavat työllistyä myös järjestyksenvalvojan työtehtäviin. Koulutus järjestetään Sisäasiainministeriön vaatimusten ja ohjeistusten mukaisesti. Koulutuksessa käsitellään seuraavat aihealueet

– Kansalaisten perusoikeudet
– Yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet sekä vastuu järjestyksenpidosta
– Järjestyksenvalvonnan yleisiä periaatteita
– Järjestyksenvalvoja, toimialue ja tehtävät
– Järjestyksenvalvojan oikeudet ja velvollisuudet
– Henkilöiden ja tavaroiden tarkastaminen
– Voimakeinojen käyttö
– Yleisimmät rikokset
– Päihteet ja päihtynyt asiakas
– Väkivaltainen asiakas
– Turvallisuussuunnitelma
– Hätäensiapu, hälytys, tulipalo ja jälkihoito
– Koulutuksen yhteenveto
– Teoriakoe ja palautteet

Kurssin hyväksytysti suorittaneet voivat hakea hyväksynnän järjestyksenvalvojaksi kotipaikkansa poliisilaitokselta. Hyväksyntä on voimassa 5 vuotta. Haku koulutukseen julkaistaan aina verkkosivuillamme.