Työnetsijäpalvelut

Työnetsijäpalvelut

Haluatko vauhdittaa työnhakuasi StaffPointin valmennuksen ja Työnetsijäpalvelun kautta?  Tervetuloa Turussa järjestettävään työnetsijäpalveluumme!

Etsimme motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä työttömiä työnhakijoita StaffPointin Työnetsijäpalveluun.

Ohjelmaan valitut työnhakijat saavat tukea ja valmennusta työhakuun liittyen ja mahdollisuuden työllistyä StaffPointin asiakasyrityksiin. Työsuhteet voivat olla keikkatyyppisiä osa-aikatöitä tai pidempikestoisia työsuhteita. Parhaiten voimme löytää töitä sinulle mikäli etsit töitä teollisuuden-, kaupan- tai hotelli-ja ravintola-alalta.

Mikäli sinulla on ammatillinen koulutus tai muuten valmiuksia työskennellä mielenkiintoisissa työtehtävissä Turun alueen yrityksissä, niin palvelumme sopii juuri sinulle. Työpaikat ovat Turun talousalueella, mutta kauttamme sinulla on kiinnostuksesi mukaisesti mahdollisuus työllistyä myös muille paikkakunnille.

StaffPointin kautta on mahdollista työllistyä nopeastikin – Lue miten Linda työllistyi Työnetsijäpalvelun kautta

Työnetsijäpalveluun voit osallistua, kun täytät nämä ehdot:

  • Olet saanut työmarkkinatukea 300 päivän ajan tai kuulut nuorisotakuun piiriin
  • Kotikuntasi on Turku
  • Sinulla on aito halu ja motivaatio aloittaa työt nopeastikin

StaffPoint työllistää monelle eri alalle työntekijöitä ja eri tasoisiin tehtäviin. Parhaiten kuitenkin voimme auttaa sinua löytämään työpaikan mikäli etsit töitä palvelualojen- tai teollisuuden tehtävistä.

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden työllistyä nopeasti
  • Väylän työllistyä tarjoamiimme ”piilotyöpaikkoihin”
  • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät
  • Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi
  • Vahvan organisaation tueksesi


Lisätiedot niina.ojala@staffpoint.fi tai puh. 045 670 7443.

”StaffPointin Työnetsijäpalvelu toteutetaan Turun Kaupungin toimeksiannosta. Työnetsijäpalvelu on uudenlainen ja moderni tapa työllistää työttömiä työnhakijoita. StaffPoint on yksi Suomen suurimmista työllistäjistä ja tavoitteenamme on tuoda uusia ratkaisuja työttömyyden nujertamiseen ja työurien pidentämiseen. Työnetsijäpalvelu onkin oiva lisä palveluihimme, sillä olemme jo vuosia valmentaneet ja työllistäneet tuhansia työntekijöitä.”

Kiinnostuitko? Tarjoamme sinulle oivan tavan päästä kiinni työelämää ja kenties löytää uusia urapolkuja. Tervetuloa mukaan StaffPointilaiseksi! Turussa StaffPointilaisia on jo 700 – tule sinäkin mukaan! Palvelu sisältää Työttömän Työnhakuvalmennuksen, johon valitut hakijat osallistuvat. Ilmottaudu tästä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lue lisää Sulje
StaffPoint valittiin toteuttamaan Työnetsijäpalvelua Turun Kaupungille

Turun Kaupunki ja StaffPoint ovat solmineet sopimuksen koskien työttömien työnhakijoiden työllistämistä. StaffPoint on yksi Suomen suurimmista työllistäjistä ja tavoitteenamme on tuoda uusia ratkaisuja työttömyyden nujertamiseen ja työurien pidentämiseen. Työnetsijäpalvelu sopii hyvin konseptiimme, sillä olemme jo vuosia valmentaneet ja työllistäneet tuhansia työntekijöitä.

Työnetsijäpalveluun valitut työnhakijat saavat tukea työllistymiseensä StaffPointilta mm. valmennuksen muodossa. Valmennuksen aikana jokainen saa kirkastettua oman ammatillisen kiinnostuksensa, vahvuutensa työmarkkinoilla ja kyvyn markkinoida omaa osaamistaan jatkossakin vahvemmin. Valmennuksen kautta on mahdollisuus myös avata uusia toimialapolkuja ja kasvaa kohti uusia työtehtäviä mitä StaffPointilla ja asiakasyrityksillä on tarjota.

Aloitimme palvelun lokakuussa 2014 ja käynnistysvaiheen jälkeen voimme todeta, että tämä on ollut juuri oikea tapa olla mukana vaikuttamassa nuorisotyöttömyyteen.

Olemme olleet positiivisesti yllättyneitä kuinka valmennuksen jälkeen meillä on motivoituneita ja innokkaita töihin tarttuvia työnhakijoita.

Lue lisää Sulje