Työpaikkoja näiltä toimialoilta

StaffPoint yhdistää vuosittain yli 15 000 ihmistä ja työpaikkaa. Tehtävämme on olla alamme suunnannäyttäjä ja tarjota entistäkin useammalle työpaikkoja ja mahdollisuuksia onnistua unelmien uralla. Rekrytointi on StaffPointilla verissä, ja olemmekin valtakunnallisesti merkittävä työllistäjä. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme takaavat työntekijöillemme valtakunnan parhaita työpaikkoja eri paikkakunnilla. Alla voit tutustua eri toimialoihimme.

Hotelli, ravintola ja catering - HoReCa

StaffPoint tarjoaa hotelli-, ravintola- ja catering -alan ammattilaisille ja uusille nouseville kyvyille parhaat työpaikat Suomen tunnetuimmissa ravintoloissa ja hotelleissa – StaffPointilla pääset työskentelemään alasi huipulla. Asiakasyrityksiimme kuuluu monenlaisia työpaikkoja aina baari- ja yökerhomaailmasta kansainvälisiin hotelliketjuihin. Töitä löytyy à la carte -tarjoilijoille, baarimestareille, kokeille, vuoropäälliköille, kahvilatarjoilijoille, pikaruokatyöntekijöille ja monille muille. StaffPointin kautta voit työskennellä osa-aikaisesti esimerkiksi opiskelujen ohella tai kokoaikaisesti, oman elämäntilanteesi mukaan. Valtakunnallisena yrityksenä voimme tarjota sinulle myös mahdollisuuden työskennellä sesonkitöissä: voit esimerkiksi työskennellä talven pohjoisen hiihtokeskuksissa ja kesän Etelä-Suomen aurinkoisilla terasseilla.

StaffPointin avulla sinulla on mahdollisuus myös kouluttautua. Olet sitten valmis ravintola-alan ammattilainen tai vasta aloittelemassa uraasi, koulutustarjontamme avulla löydät paikkasi ravintola- ja hotellialalta.

Matkailu- ja sesonki

StaffPoint on vahvasti mukana suomalaisen matkailuelinkeinon menestyksessä. Vahvat ja pitkät asiakassuhteemme kaikkiin merkittäviin alan toimijoihin ympäri Suomea takaavat mielenkiintoiset ja ammatillisesti kehittävät työmahdollisuudet. Tarjoamme töitä esimerkiksi ravintolapäälliköille, keittiömestareille, hotellipäälliköille, hotelliemännille, kokeille, tarjoilijoille, kerroshoitajille, rinnetyöntekijöille, kiinteistöhuoltajille, lipunmyyjille, hiihdonopettajille ja tampparikuskeille.

Lähtökohtamme on tarjota ympärivuotisia töitä toistaiseksi voimassaolevilla työsopimuksilla. StaffPointilla sinulla on myös mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi kouluttautumalla.

Kauppa

StaffPoint tarjoaa työpaikkoja monissa erilaisissa kaupan alan yksiköissä. Edustamiemme työnantajien joukossa on valtakunnan suurimpia toimijoita ja välitämme työvoimaa niin päivittäistavarakauppoihin, erikoisliikkeisiin kuin myynnin- ja markkinoinnin tehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme kokoaikaisia ja osa-aikaisia töitä. Sopivia työtehtäviä on tarjolla sekä alan ammattilaisille että aloittelijoille. StaffPoint tarjoaa työntekijöilleen myös mahdollisuuden osallistua useisiin joko yleisesti alaa käsitteleviin tai tarkempiin työtehtäviin pureutuviin koulutuksiin.

Toimisto

StaffPointilla on vankka kokemus toimistoalan rekrytoinneista. Tarjoamme monipuolisesti esimerkiksi taloushallinnon, henkilöstöhallinnon, asiakaspalvelun sekä myynnin- ja markkinoinnin työtehtäviä monelta eri toimialalta. Haemme työntekijöitä avustavista tehtävistä asiantuntija-, esimies- ja päällikkötason tehtäviin asti. Työsuhteet ovat pääosin kokoaikaisia ja rekrytoinnin kautta on mahdollisuus työllistyä myös vakituiseen työsuhteeseen. Lisäksi tarjoamme projekti- ja osa-aikaista työtä eri elämänvaiheisiin.

Contact Center

Tarjoamme Contact Center -työpaikkoja erinomaisille asiakaspalvelijoille. Contact Center -työntekijät työskentelevät esimerkiksi taksi- ja puhelinpalvelukeskuksissa, joissa tyypillisiä työtehtäviä ovat palveluneuvoja, taksikeskustyöntekijä ja myyntineuvottelija. Yhteistyökumppanimme Contact Center -alalla ovat suuria, tunnettuja ja luotettavia toimijoita. Työtä on tarjolla sekä kokoaikaisena että osa-aikaisena, joten nämä paikat sopivat erinomaisesti myös opiskelijoille. Tarjoamme työntekijöille myös työnantajan mukaan räätälöityjä, yrityskohtaisia koulutuksia.

ICT

StaffPoint rekrytoi ICT-alan osaajia sekä ICT-alan toimijoiden palvelukseen että muiden toimialojen yritysten ICT-osastoille. StaffPointin edustamat työnantajat arvostavat alan asiantuntemuksen lisäksi hyvää suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa. Töitä on pääasiassa tarjolla ammattilaisille sekä alalle suuntautuneille loppuvaiheen opiskelijoille. Tehtäviin haetaan monenlaisia ICT-alan osaajia: esimerkiksi tallentajia, testaajia, web-asiantuntijoita, tietojärjestelmäosaajia, lähitukihenkilöitä, suunnittelijoita sekä Help Desk -työntekijöitä.

Teollisuus

StaffPointin kautta teollisuuden alan töitä löytyy niin tuotantotyöntekijöille kuin toimihenkilöillekin. Rekrytoimme esimerkiksi huolto- ja kunnossapitohenkilökuntaa, hitsaajia, kokoojia, pakkaajia, koneistajia, erilaisten tuotantokoneiden käyttäjiä, insinöörejä ja levyseppiä. Työpaikat sijaitsevat kone-, metalli-, elektroniikka-, elintarvike-, puu- ja metsäteollisuuden yrityksissä. Erilaisia teollisuuden työmahdollisuuksia on tarjolla aputöistä vaativiin ammattitehtäviin.

Rakennus

StaffPoint tarjoaa erilaisia työmahdollisuuksia esimerkiksi maan- ja talonrakennusaloilla sekä rakennustuoteteollisuudessa. Työtehtäviä on tarjolla avustavista apumiestöistä vaativiin ammattitehtäviin. Asiakkaamme tarvitsevat säännöllisesti osaavia rakennusapumiehiä, telineasentajia, rakennusmiehiä ja kirvesmiehiä. Ammattitaitoisille maalareille, laattamiehille ja muurareille on myös kysyntää ympäri vuoden.

Logistiikka

StaffPointin tarjoamia logistiikan alan tyypillisiä työpaikkoja ovat esimerkiksi muuttomiehen, varastotyöntekijän, trukkikuskin ja terminaalityöntekijän tehtävät. Työllistämme henkilöstöä myös monipuolisiin kuljettajatehtäviin. Logistiikan tarkoitus on varmistaa tavaroiden ja palveluiden saatavuus, joten työtehtävät ovat sisällöltään tavaran vastaanottoa, varastointia, keräilyä, lähettämistä ja kuljetusta. Työntekijöitä tarvitaan niin suurten kuin pientenkin asiakkaiden tarpeisiin – terminaaleihin, logistiikkakeskuksiin ja erilaisiin tukku- sekä vähittäiskaupan varastoihin. Muuttomiehen tehtävät sisältävät kalusteiden kantamisen ohella kalusteasentamista ja niissä avustamista.

Kiinteistöhuolto

StaffPoint huolehtii usean kiinteistönhuoltoyrityksen työvoimatarpeista. Tyypillisiä tehtäviä kiinteistönhuollossa ovat ulkoalueiden hoito, käsilumityöt ja lumenpudotus. Työtehtävät ovat kausi- ja sesonkiluonteisia, joten työt sopivat hyvin myös opiskelijoille.

Turvallisuus

Turvallisuus

Oletko kiinnostunut työskentelystä turvallisuusalalla ja haluat kohdata uusia ihmisiä ja haasteita? Turvallisuusalalla on sopivia työtehtäviä tarjolla niin alan ammattilaisille kuin aloittelijoille. StaffPointin kautta voit työskennellä joko koko- tai osa-aikaisesti oman elämäntilanteesi mukaan, esimerkiksi opiskelujen ohessa. StaffPointin tarjoamiin turvallisuuspalveluihin kuuluvat mm. tapahtumaturvallisuus-, järjestyksenvalvonta-, vartiointi-, erityisturvallisuus- sekä asiantuntijapalvelut. Meillä on vahva ja laaja asiakaskunta, joten pystymme tarjoamaan työntekijöillemme mielenkiintoisen työskentelyalueen ympäri Suomea.