Skip to main content

Vartti ajastasi – nosto tunnelmistasi

13.5. päättyneessä arvonnassamme onnetar suosi kaupan alalla työskenteleviä Päiviä ja Janinaa, ravintola-alalla toimivia Minnaa ja Tanjaa sekä kaupungin virkamiehenä työskentelevää Jussia. Onnea kaikille! Ravintolalahjakortit ovat postissa. Neljä voittajista tunsi StaffPointia enemmänkin – vaihdoimme kuulumisia ja kysyimme tunnelmia.

Päivi, kaupan myyjä: ”Teen seitsemän päivää viikossa töitä. Aina saa tarjota vuoroja.”

Päiville työt kaupan kassalla StaffPointin kautta ovat kätevä lisätienesti. StaffPoint on työllistänyt häntä vuodesta 2019, eikä moitittavaa löydy. Vuoroja on riittänyt mukavasti myös korona-aikana.

”Olen sinut työn kanssa ja valmis tekemään töitä kaikkina viikonpäivinä. Vuorojen buukkaus myStaffilla sujuu nopeasti. StaffPoint on pitänyt yhteyttä ja hyvä niin. Aina saa tarjota työtä!”

Janina, asiakaspalveluala: ”Vuokratyössä voi pitää kaikkia opiskeluovia auki. Vapaus tuo mielekkyyttä (työ)elämään.”

Janina ehti ennen koronaa ottaa muutamia ravintola-alan työvuoroja StaffPointilta tienatakseen ekstraa. Vakituisemmin hän työskentelee kaupan asiakaspalvelutehtävissä.

”Lisätuloissa on hyvä, että palkkaa saa kahdesti kuukaudessa. StaffPointilla kaikki on toiminut.”

Janina arvostaa vuokratyön tuomia vapauksia. Esimerkiksi opintoja miettiessä se on joustava tapa yhdistää työ ja koulu.

”Tämä sopii monille – kaikki eivät vieläkään tunne vuokratyön ideaa.”

Janina haaveilee lisävastuusta asiakaspalvelutehtävissä ja pitää myös promotöistä.

Minna, HoReCa-ammattilainen: ”Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla: vaihtoehtoja on. Eteenpäin, sivulle tai yrittäjäksi.”

Minna on viiden vuoden aikana hankkinut StaffPointin asiakasravintoloissa täsmällisia lisätuloja, haluamillaan vuoroilla. Häntä inspiroivat HoReCa-alan uratarinat ammattilaisista, jotka ovat edenneet esimiestehtäviin ja viihtyneet alalla pitkään.

StaffPointin HoReCa Manager -urapalvelu kiinnostaa, mutta esimiestöiden ohella myös hoitoala houkuttelee. Sairaalaympäristö on tälläkin hetkellä Minnan työmiljöönä.

StaffPointista Minnalla on positiivinen ja työntekijää kunnioittava kuva. Hänen pitkää ravintola-alan kokemustaan arvostetaan ja yhteydenotot ovat kiinnostavia. Unelmatyöhön ravintola-alalla kuuluu hänestä ison ketjun vakaus ja töiden joustavuus sekä monipuolisuus. Korona-ajan hän selättää asenteella

”Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla.”

Tanja, HoReCa-ammattilainen: ”Jatkuva itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen pitävät vireänä.”

Sesonkiravintolassa työskentelevä Tanja on aiemmin ollut StaffPointin vuokratyöntekijänä. Tilapäisesti lomautettuna hän on vahvistanut markkinointialan, mm. kuvankäsittelyosaamistaan. Taskussa ovat jo aiemmin hankitut myynnin ammattitutkinto ja matkailualan koulutus.

Tanjalle somettava, ahkerasti markkinoiva HoReCa-ammattilainen on luonteva rooli.

”Tuleva kesä näyttää suunnan ja työtilanteen jatkossa. Jatkuva itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen pitävät vireänä.”