Siirry sisältöön

Akunrakentajia

Työtehtävän kuvaus

Rekrytoinnissa akkutehdasta auttaa StaffPoint. Työllistyt Valmet Automotive EV Power Oy:n palvelukseen.

Työtehtävän kuvaus
Akkutehtaan kasvu jatkuu edelleen voimakkaana ja etsimme asiakkaallemme Saloon ja Uuteenkaupunkiin Valmet Automotiven valiojoukkoon uusia akunrakentajia työpaikkaan, jossa haastetaan fossiiliset toimintatavat. Akunrakentajat työskentelevät tuotannossa, logistiikassa ja laadussa.

Millaista on työskennellä Valmet Automotivella?
Valmet Automotivelaisia yhdistää arvostus laatuun ja yhteiseen tekemiseen sekä rohkeus kohdata muuttuvat tilanteet myönteisesti. Samalla tiimityö on saumatonta, huumori raikuu ja mahtavat työkaverit ilahduttavat jokaista päivää.

Innostut hyvästä tiimihengestä ja yhteen hiileen puhaltamisesta! Haluat olla osa maailman parasta akunrakentajatiimiä, jossa huippulaatu ja tekemisen ilo ovat läsnä.

Tykkäät konkreettisesta käsillä tehtävästä työstä! Sinulta löytyy näppäryyttä, tarkkuutta sekä mieltymystä laadun tekemiseen ja varmistamiseen.

Olet utelias ja halukas oppimaan uutta! Saatat myös olla tyyppi, joka jonkin aikaa työssä olleessaan innostuu haasteista ja urakehitysmahdollisuuksista. Isossa talossa on tarjolla erityyppisiä urapolkuja ja mahdollisuus kouluttautua. Kasvuasi ammattilaisena ja urasi jatkamista yrityksen sisällä arvostetaan.

Mitä akunrakentajalta vaaditaan?
Hyvinkin erilaiset koulutukset antavat juuri niitä valmiuksia, joita akkutehtaan henkilöstöltä odotetaan. Työn voit oppia ainoastaan tekemisen kautta: alussa sinut koulutetaan ja perehdytetään huolellisesti tehtävään, joten saat kaiken tarvittavan valmennuksen ja voit aloittaa työt luottavaisin mielin. Arvostamme taustaasi, meille on kuitenkin tärkeintä nähdä sinussa motivaatiota ja uteliaisuutta uutta kohtaan!

Miten pääsen mukaan?
Nyt on sinun vuorosi - hyppää mukaan kiihdytyskaistalle ja lähetä hakemuksesi!

Haemme tekijöitä kattavasti kaikille tuotanto-osastoille; tuotantoon, logistiikkaan ja laatuun. Katsotaan yhdessä tuumin haastattelussa, mille osastolle sovellut parhaiten!

Lisätietoja
StaffPoint rekrytointi, puh. 020 792 8556 / rekry@staffpoint.fi.
Kannattaa myös tutustua kattavaan tietopakettiin: www.heippafossiilit.fi

Edellytämme sinulta

  • Valmiutta 3-vuorotyöhön - tehdas ei pysähdy edes öisin!
  • Sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

  • Vakituisen työn
  • Mahdollisuuden nopeaan työn aloitukseen
  • Laadukkaan koulutuksen ja perehdytyksen tehtäviin
  • Mielenkiintoisen työn ja arvokasta kokemusta

Hakuohjeet ja lisätiedot

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja jätä hakemuksesi!
Voit liittää hakemukseesi myös CV:n.