Siirry sisältöön

Asiakkuuspäällikkö

H&H Rakennuslogistiikka on kasvuhakuinen perheyhtiö, joka on vuodesta 2006 alkaen vastannut satojen työmaiden puhtaudenhallinta- ja rakennuslogistiikkaprojektien, sekä P1- hankkeiden suunnittelusta, valvonnasta ja toteuttamisesta. Yhtiö kehittää yhteistyössä rakennusteollisuuden kanssa uusia IoT-olosuhdedataa hyödyntäviä ratkaisuja tavoitteenaan uudistaa ja kehittää rakennustyömaiden pölynhallintaan ja logistiikkaan liittyviä prosesseja.  H&H:n asiakkaisiin kuuluvat kaikki merkittävät rakennusliikkeet Suomessa. Toiminta-alueemme painopisteitä ovat tällä hetkellä Pirkanmaa, Pääkaupunkiseutu sekä Itäinen Suomi.

Lue lisää: www.hhrakennuslogistiikka.fi

 

Etsimme nyt suorarekrytointina

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteeseen!

 

Haemme myynnistä syttyvää, yrittäjähenkistä ja itsenäisen työskentelyotteen omaavaa ammattilaista asiakkuuspäällikön tehtävään. Hakemallamme henkilöllä on vahvat näytöt tuloksellisesta B2B-ratkaisumyynnistä sekä kokemusta vastaavasta roolista työmaalogistiikan, rakennusteollisuuden tai puhtausalan toimialalta. Asiakkuuspäällikkönä menestymisen edellytyksiä on kaupallinen ajattelutapa, halu työskennellä tavoitteellisesti sekä halu kehittyä työssä.

Vastaat yhtiön liikevaihtotavoitteen ja myyntivolyymin saavuttamisesta raportoiden siitä yhtiön toimitusjohtajalle. Talouden tunnuslukujen ymmärtäminen onkin tärkeä osa työtäsi. Teet tavoitteellista palvelumyyntiä rakennusliikkeille ja muun muassa julkisille hankintaorganisaatioille. Työssäsi käytät talouden ja myynnin seurannan ja raportoinnin työkaluja aktiivisesti (esimerkiksi Office, WebCRM). Työskentelet yhtiön Tampereen toimipisteeltä käsin myyntialueenasi kaikki yhtiön toimialueet, pääasiallisina toiminta-alueinasi kuitenkin on Pirkanmaa ja pääkaupunkiseutu.

Arvostamme hakijassa aitoa halua ja kykyä tehdä tuloksellista myyntiä, intoa kehittää omaa osaamistaan sekä halua sitoutua yhtiön strategiaan ja ihmisiin. Myös hyvä englannin osaaminen nähdään etuna.

Sinä saat kokoaikaisen, itsenäisen, hybridityön vastuullisessa roolissa, jossa on sopimuksen mukainen kiinteä kuukausipalkkaus ja merkittävä bonusjärjestelmä.

Jätä tietosi hakulomakkeen kautta. Liitä mukaan CV ja halutessasi hakemuskirje.

Lisätietoja tehtävästä antaa StaffPoint Oy:n rekrytointikonsultti Aleksi Aalto, arkisin klo 8-16 numerosta 044 7404 505.