Siirry sisältöön

Avoin hakemus / Spring House

AVOIN HAKEMUS / Spring House

Etkö tällä kertaa löytänyt haussa olevista työmahdollisuuksista itseäsi kiinnostavaa työpaikkaa? Ei hätää, meille voit aina jättää myös avoimen hakemuksen.

StaffPoint-konserniin kuuluvassa valmennustalo Spring House Oy:ssä unelmat muutetaan päättäväisesti tavoitteiksi ja toiminnaksi. Toimintamme ydinajatuksena on auttaa työnhakija-asiakkaitamme oivaltamaan vahvuutensa työelämässä ja viemään ideat arjen työssä tapahtuviksi muutoksiksi.

Olemme työllistymisen asiantuntijoita ja teemme työtämme suurella sydämellä ympäri maata. Palveluitamme ovat mm. työllistämis- ja urapalvelut, työhönvalmennus, kotoutumiskoulutus maahanmuuttajille, ammatilliset työvoimakoulutukset sekä ammatillisen kuntoutuksen palvelut. Osa palveluista toteutetaan myös verkon yli.

Kerrothan hakemuksen jättäessäsi, mistä tehtäväalueista olet ensisijaisesti kiinnostunut ja millaista osaamista sinulle on jo kertynyt.

Me käymme avoimia hakemuksia läpi ja tulemme olemaan sinuun yhteydessä hakemukseesi täsmäävien työmahdollisuuksien merkeissä.