Siirry sisältöön

Avoin hakemus

Miltä kuulostaisi työ hyvässä porukassa Espanjan auringon alla? Kiinnostaisiko kääntää kokonaan uusi sivu elämässä ja kokeilla jotain, mitä et vielä aiemmin ole kokeillut?

StaffPoint tarjoaa tähän mahdollisuuden hyvämaineisessa suomalaisyrityksessä moderneissa ja valoisissa tiloissa Las Lagunasissa 1,5 km Fuengirolan keskustasta.
Mijasin toimistollamme työskentelee noin 150 toimistoalan osaajaa ja etsimme jatkuvasti uusia vahvistuksia kasvavaan joukkoomme erilaisiin asiakaspalvelu-, myynti- ja back office tehtäviin!
Valttinamme ovat positiivinen ilmapiiri sekä osaavat ja mukavat työkaverit.

MEillä työskennellään:

- Telian palveluneuvojana
- Telian Back Office -tehtävissä
- Telian yritysasiakaspalvelijana
- Telian kuluttaja-asiakaspalvelijana
- Telian yritysmyyjänä
- Telian Back Office and Devices -asiakaspalvelijana
- Telian Myynnin tuessa
- palvelukoordinaattorina
- rekrytointikonsulttina
- hallinnossa erilaisissa tehtävissä

Suurin osa tehtävistä on kokoaikaisia (39h/vko). Kaikista tehtävistä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa sekä erilaisia myyntiin ja tehokkuuteen perustuvia bonuksia. Lisäksi maksamme kaikki TES:n mukaiset muut korvaukset ja noudatamme toiminnassamme kaikilta osin Espanjan työlainsäädäntöä.

Toivomme sinulta asiakaspalveluosaamista, rohkeutta tarttua puhelimeen ja positiivista asennetta. Meillä on myös tiimejä, jotka eivät sisällä myyntiä tai asiakaskontakteja. Jokaisessa tiimissä järjestämme työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen. Kerrothan hakemuksessasi, millaisista tehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Staffpointilla tarjoamme myös etätyömahdollisuuden alun koulutuksen jälkeen, mikäli annetut tavoitteet täyttyvät työn osalta. Huomioithan, että tehtävä edellyttää kuitenkin asumista Malagan provinssissa. Tämän lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tehdä etätyötä toisessa EU-maassa kolme kuukautta per vuosi. Tämä mahdollistaa sen, että työntekijämme voivat matkustaa vaikkapa kotisuomeen tapaamaan perhettä ja ystäviä.
Meillä on myös mahdollisuus tutkinnon suorittamiseen töiden ohella yhteistyössä Mercuria kauppaoppilaitoksen kanssa ja tarjolla on päivittäinen aamiainen sekä lounas kaksi kertaa viikossa.

 


Ota yhteyttä:

Sijainti: Avenida Carmen Sáenz de Tejada S/N, Edificio S208