Siirry sisältöön

Avoin hakemus

StaffPoint tarjoaa mahdollisuuden aurinkoisempaan arkeen Espanjassa yhdistettynä työhön hyvämaineisessa suomalaisyrityksessä. Mijasin toimistollamme työskentelee noin 130 toimistoalan osaajaa ja etsimme jatkuvasti uusia vahvistuksia kasvavaan joukkoomme erilaisiin asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin! Valttinamme ovat positiivinen ilmapiiri sekä osaavat, mukavat työkaverit. Toimistomme sijaitsee uusissa, valoisissa tiloissa Las Lagunasissa 1,5 km Fuengirolan keskustasta.

MEillä työskennellään:

-Telian palveluneuvojana
-Telian Back Office tehtävissä
-Telian yritysasiakaspalvelijana
-Telian Inmics Nebula asiakaspalvelijana
-Telian Kauppiaspalvelussa
-teknisenä asiakaspalvelijana
-palvelukoordinaattorina
-rekrytoinnin moniosaajana

Kerromme mielellämme tarkemmin tehtävänkuvauksista ja kunkin tiimin työajoista. Voit lähestyä meitä sähköpostitse rekryespanja@staffpoint.fi.

Suurin osa tehtävistä on kokoaikaisia (39h/vko). Kaikissa tehtävissä saat Espanjan työehtosopimuksen mukaista palkkaa sekä erilaisia myyntiin ja tehokkuuteen perustuvia bonuksia. Lisäksi maksamme kaikki TES:n mukaiset arkipyhäkorvaukset ja noudatamme toiminnassamme kaikilta osin Espanjan TES:ia.

Kaikissa tehtävissä toivomme sinulta asiakaspalveluosaamista, rohkeutta tarttua puhelimeen ja positiivista asennetta. Jokaisessa tiimissä järjestämme työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen.

Olemme huomioineet COVID-19-pandemia vaikutukset ja tarjoammekin etätyömahdollisuuden alun koulutuksen jälkeen, mikäli annetut tavoitteet täyttyvät työn osalta. Tämän lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tehdä etätyötä toisessa EU-maassa 3 kuukautta per vuosi. Tämä mahdollistaa sen, että työntekijämme voivat matkustaa vaikkapa kotisuomeen tapaamaan perhettä ja ystäviä.

Vakituisen työsuhteen luotettavalla ja hyvämaineisella työnantajalla. StaffPoint auttaa Espanjassa oleskeluun ja työskentelyyn vaadittavien dokumenttien hankinnassa ja on tukena myös muissa Espanjassa työskentelyyn liittyvissä kysymyksissä.

Mukavan työyhteisön Mijasin auringon alla.


Contact:

Location: Avenida Carmen Sáenz de Tejada S/N, Edificio S208