Siirry sisältöön

Avoin hakemus

Työtehtävän kuvaus

StaffPoint tarjoaa mahdollisuuden aurinkoisempaan arkeen Espanjassa yhdistettynä työhön hyvämaineisessa suomalaisyrityksessä. Mijasin toimistollamme työskentelee noin 130 toimistoalan osaajaa ja etsimme jatkuvasti uusia vahvistuksia kasvavaan joukkoomme erilaisiin asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin! Valttinamme ovat positiivinen ilmapiiri sekä osaavat, mukavat työkaverit. Toimistomme sijaitsee uusissa, valoisissa tiloissa Las Lagunasissa 1,5 km Fuengirolan keskustasta.

MEillä työskennellään:

-Telian palveluneuvojana
-Telian Back Office tehtävissä
-Telian yritysasiakaspalvelijana
-Telian Inmics Nebula asiakaspalvelijana
-Telian Kauppiaspalvelussa
-teknisenä asiakaspalvelijana
-palvelukoordinaattorina
-rekrytoinnin moniosaajana
-tapaamisten varaajana

Kerromme mielellämme tarkemmin tehtävänkuvauksista ja kunkin tiimin työajoista. Voit lähestyä meitä sähköpostitse rekryespanja@staffpoint.fi.

Suurin osa tehtävistä on kokoaikaisia (39h/vko). Kaikissa tehtävissä saat Espanjan työehtosopimuksen mukaista palkkaa sekä erilaisia myyntiin ja tehokkuuteen perustuvia bonuksia. Lisäksi maksamme kaikki TES:n mukaiset arkipyhäkorvaukset ja noudatamme toiminnassamme kaikilta osin Espanjan TES:ia.

Edellytämme sinulta

  • Kaikissa tehtävissä toivomme sinulta asiakaspalveluosaamista, rohkeutta tarttua puhelimeen ja positiivista asennetta. Jokaisessa tiimissä järjestämme työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen.

Tarjoamme sinulle

  • Olemme huomioineet COVID-19-pandemia vaikutukset ja tarjoammekin etätyömahdollisuuden alun koulutuksen jälkeen, mikäli annetut tavoitteet täyttyvät työn osalta. Tämän lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tehdä etätyötä toisessa EU-maassa 3 kuukautta per vuosi. Tämä mahdollistaa sen, että työntekijämme voivat matkustaa vaikkapa kotisuomeen tapaamaan perhettä ja ystäviä.
  • Vakituisen työsuhteen luotettavalla ja hyvämaineisella työnantajalla. StaffPoint auttaa Espanjassa oleskeluun ja työskentelyyn vaadittavien dokumenttien hankinnassa ja on tukena myös muissa Espanjassa työskentelyyn liittyvissä kysymyksissä.
  • Mukavan työyhteisön Mijasin auringon alla

Hakuohjeet ja lisätiedot

Jätä meille avoin hakemus, ansioluettelosi ja kerro mistä tehtävistä olet kiinnostunut. Mikäli asut vielä Suomessa, kerrothan myös mahdollisesta muuttoaikataulustasi Espanjaan. Vastaamme mielellämme kaikkiin kyselyihin osoitteessa rekryespanja@staffpoint.fi.

ME Aurinkorannikon StaffPointilla olemme tehneet erikoisjärjestelyitä toimintamme kasvattamiseksi, henkilöstömme turvaamiseksi sekä erinomaisen palvelun säilyttämiseksi näinä erikoisina aikoina. Huomioimme ja toimimme COVID-19 rajoitusten mukaisesti kaikessa toiminnassamme sekä otamme kaikki COVID-19-viruksen ennaltaehkäisevät toimet vakavasti.

Työn hakeminen on mahdollista myös COVID-19-pandemian aikana:

Seuraamme viranomaismääräyksiä ja tiedotamme henkilöstöämme aktiivisesti.
Päivitämme aktiivisesti kirjallisia COVID-19 ohjeistuksia, jotka ovat saatavilla koko henkilöstöllemme.
Tarjoamme hyvät mahdollisuudet etätyöskentelyyn.
Pidämme tarvittaessa haastattelut videon välityksellä.
Poikkeustilanteesta huolimatta pystymme tarjoamaan koulutus ja etenemismahdollisuuksia työntekijöillemme.