Siirry sisältöön

Hallintojohtaja

Työtehtävän kuvaus

Hallintojohtaja johtaa ja kehittää Metsäkeskuksen talous- ja henkilöstöhallintoa, työehtosopimustoimintaa, asianhallintaa sekä muita hallinnon prosesseja.
Hän vastaa hallinnon järjestelmäratkaisuista, niiden toimivuudesta ja yhteistyöstä ulkoisten palveluiden tuottajien kanssa.
Hallintojohtaja raportoi Metsäkeskuksen johtajalle ja on johtoryhmän jäsen.
Hänen suorassa alaisuudessaan työskentelevät talous-, henkilöstö- ja asianhallintapäälliköt tiimeineen. Kokonaishenkilömäärä on noin 30 sijoittuen eri paikkakunnille Suomessa.
Metsäkeskuksen päätoimisto on Lahdessa, mutta koko organisaatio työskentelee hybridimallilla.

Edellytämme sinulta

  • Haemme ammattilaista, jolla on hallinnon johtamiskokemusta ja näyttöjä onnistumisista asiantuntijaorganisaatiossa.
  • Taustasi voi painottua talouteen, prosessikehitykseen, henkilöstöhallintoon tai juridiikkaan.
  • Edellytämme Sinulta kokemusta ja osaamista julkishallinnosta, mutta monipuolinen tausta on varmasti eduksi tehtävän hoitamisessa.
  • Hakemallamme henkilöllä on kehittämis- ja uudistushenkisyyttä, strateginen ote työhön ja kyky saada asioita tapahtumaan.
  • Hallinto on meillä ydinpalveluiden partneri. Koska vastuullasi on suurehko joukko osaajia, edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä jo koeteltua johtamiskokemusta ja hyviä henkilöstöjohtamisen näyttöjä.
  • Edellytämme sinulta lisäksi tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä sujuvaa ja riittävää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi valinnassa.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Olisitko Sinä motivoitunut toimimaan valtakunnallisen asiantuntijaorganisaation sujuvan arjen mahdollistajana? Nykytilanteemme on hyvä ja pääset edeltäjäsi perehdytyksen myötä jatkamaan kehittämistä oman näkemyksesi pohjalta.
Tässä roolissa on tärkeää vaikuttaa läpi organisaation ja tukea ydintoimintojemme arkea asiakaslähtöisesti. Meillä hallinto ei ole tukipalvelu vaan yhteistyökumppani.
Nykyisen hallintojohtajamme jäädessä syksyllä eläkkeelle haemme nyt hänelle seuraajaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme StaffPoint Executive, Pasi Honkalahti, pasi.honkalahti@staffpoint.fi, p. 040 844 7707. Jätä tietosi luottamuksellisesti 22.5.2022 mennessä.