Siirry sisältöön

Kahvilatarjoilija

Löytyykö sinulta asiakaspalveluhenkistä asennetta? Haluatko päästä kehittämään omia taitojasi?

Etsimme nimittäin asiakasyritykseemme Turun lentokentälle Select Service Partner Finland Oy:lle, Turku Cafehen KAHVILATARJOILIJAA osa-aikaiseen ja vakituiseen 60h/3vko työsuhteeseen. Työ alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika riippuu lentojen aikataulusta ja tämän taki työvuoroja voi olla välillä 03-23. 

Turku Cafe palvelee ennen ja jälkeen turvatarkastuksen. Tarjolla on tuoretta kahvia, vastapaistettuja leivonnaisia, herkullisia leipiä sekä kotilounasta ranskalaisin vivahtein arkisin, Cafessa on myös A-oikeudet. Turku Cafe toimii iloisella ja ystävällisellä palvelulla tuoden väriä lentoasemaympäristöön.

Työssäsi vastaat ravintolan viihtyvyydestä sekä asiakaspalvelusta. Haluat palvella asiakkaita hymyillen, toimit kassalla, täytät vitriinejä, siistit pöytiä ja autat työkavereitasi kiireen keskellä, vaikka astiahuollossa. Palvelet yhtä lailla niin matkustavia asiakkaita, kuin lounaille tulleita syöjiä. Aiempi työkokemus ei ravintola-alalta ole välttämätöntä, vaan asenne ratkaisee. Eduksi katsomme hygieniapassin ja anniskelupassin tai valmiuden niiden suorittamiseen. 

Vuorojen kellonaikojen takia oman auton käyttö mahdollisuus on välttämätöntä.

Toivomme sinulta:       

  • Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja positiivista asennetta
  • Kielitaitoa (suomi ja englanti, muut kielet eduksi)
  • Hyvää paineensietokykyä

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen, kansainvälisen ja viihtyisän työympäristön
  • Mahdollisuuden kehittää omaa työkokemustasi
  • Monipuoliset työtehtävät

Valitusta henkilöstä tullaan tekemään turvallisuusselvitys. 

Mikäli koet olevasi asiakaspalvelun ammattilainen tai tuleva sellainen, laita hakemuksesi tulemaan pikimmiten. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajalla.


Ota yhteyttä:

Puhelin: 0444204303
Sijainti: Lentoasemantie 150 20360 Turku