Siirry sisältöön

Kaivinkoneenkuljettajan perämies

Cabelboys Oy on perustettu vuonna 2013 ja olemme erikoistuneet sähkö- ja tietoliikenneverkkojen rakentamiseen sekä maanrakennusurakointiin. Toimintamme on vahvassa kasvussa ja tällä hetkellä työllistämme oman ja alihankintaverkostomme kautta 20 työntekijää. Cabelboys Oy on Elvera Oy:n 100-prosenttisesti omistama tytäryhtiö. Elvera Oy on Suomen suurimpia verkosto- ja infrapalvelualan toimijoita. Elvera-konserni työllistää yli 500 ammattilaista.

Haemme KAIVINKONEENKULJETTAJAN PERÄMIEHIÄ Ouluun.

Perämiehenä tulet työskentelemään kaivinkoneenkuljettajan oikeana kätenä vaihtelevilla työmailla tietoliikenneverkon- ja muun infrakentamisen tehtävissä. Tehtäviisi kuuluu kaivinkoneenkuljettajan avustaminen eri tilanteissa sekä lapiontityöt. Työ on fyysisesti raskasta, jonka vuoksi hyvä fyysinen kunto edesauttaa työssä.

Menestyäksesi työssä sinulla on hyvä koordinaatiokyky, ymmärrät työturvallisuuden tärkeyden sekä sinulla on aikaisempaa kokemusta maarakennustöistä. Työssä on mahdollisuus matkustaa myös laajemmalla alueella työmaiden sijainnin sekä kiinnostuksesi mukaan.

Työmaat käynnistyvät arviolta huhtikuun puolivälistä ja töitä on tarjolla työmaasta riippuen joulukuulle saakka. Palkkaukseen vaikuttaa aikaisempi kokemuksesi alalta, taustalla on maarakennusalan työehtosopimus. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille määräaikaisena sopimuksena.

Edellytämme sinulta:

  • Tieturva- ja työturvallisuuskorttia
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Tarkkuutta ja koordinaatiokykyä


Tarjoamme sinulle:

  • Nykyaikaiset välineet työntekoon
  • Työn kehittyvässä yrityksessä, osana suurta Elvera-konsernia
  • Ympärillesi tiimin, joka tekee töitä tosissaan, muttei totisena

 

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Jätäthän tietosi hakulomakkeen kautta ja liitä mukaan CV, niin olet mukana rekrytointiprosessissamme! Lisätietoja tehtävästä antaa Siiri Tietäväinen / StaffPoint, siiri.tietavainen@staffpoint.fi, p. 044 420 4427.


Ota yhteyttä:

Puhelin: 044 420 4427