Siirry sisältöön

Keikkasankari

Työtehtävän kuvaus

Innostuitko hyvästä tiimihengestä ja yhteen hiileen puhaltamisesta? Haluatko olla osa maailman parasta autonrakentajatiimiä, jossa huippulaatu ja tekemisen ilo ovat läsnä? Haemme nyt keikkailevia autonrakentajia asiakkaallemme Valmet Automotivelle Uuteenkaupunkiin.
Nyt on sinun vuorosi – hyppää mukaan kiihdytyskaistalle ja lähetä hakemuksesi Valmet Automotiven keikkasankariksi.

Keikkasankarina työskentelet autotehtaan kokoonpanossa.
Pääset työskentelemään vilkkaassa ympäristöissä ja tutustumaan moniin uusiin työkavereihin! Autonrakentajana olet omalta osaltasi vastuussa asemastasi sekä linjan tehokkaasta rullaamisesta eteenpäin. Saat mahdollisuuden kehittää omia kädentaitojasi ja kerryttää tärkeää työkokemusta tulevaisuuttasi varten.
Työ pohjautuu tarvittaessa töihin kutsuttavaan työmuotoon, jolloin tulet tekemään muun muassa sairauspoissaolojen ja lomien tuurausta, sekä työskentelemään kiireapuna. Työtunteja on tarjolla Valmet Automotiven tarpeiden mukaan ja työvuorot sijoittuvat ympäri vuorokauden. Työtä on tarjolla läpi vuoden ja tilanteiden mukaisesti työtunteja saattaa olla enemmänkin. Työ sopii siis mainiosti henkilölle, joka pystyy suunnittelemaan omat aikataulut ja ottamaan eri vuoroja joustavasti vastaan.

Palkka määräytyy Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen sekä lisänä tulevan sankarilisän mukaisesti jolloin palkkasi on 10,78–11,48€/h riippuen aikaisemmasta työkokemuksesta. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.

Edellytämme sinulta

  • Positiivista ja reipasta mieltä sekä työtä pelkäämätöntä asennetta
  • Joustavuutta työvuorojen suhteen
  • Vähintään 18-vuoden ikää

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden työllistyä joustavasti oman tilanteesi mukaisesti
  • Mahdollisuuden päästä kehittymään autotehtaan sankarina.

Arvostamme

  • Hyvää käytettävyyttä ja mahdollisuutta lähteä lyhyelläkin varoitusajalla työvuoroihin.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja jätä hakemuksesi!
Voit liittää hakemukseesi myös CV:n.