Siirry sisältöön

Kokki

Työtehtävän kuvaus

Haemme kokkia vakituiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen (90h/3vko) ABC Hyvinkäälle.

Hyvinkään ABC ravintola palvelee asiakkaita vilkkaan Helsinki-Tampere moottoritien varrella. Meille tärkeää on ilahduttaa asiakkaita persoonallisella palvelulla, aina hyvällä fiiliksellä. Ravintola on avoinna 24h vuoden jokaisena päivänä, joten työajat ajoittuvat kaikkiin vuorokaudenaikoihin.

Sinulla on nyt mahdollisuus päästä rakentamaan Restaurant Love –tarinaa kanssamme Hyvinkään ABC-ravintolaan! Ravintolapäällikkö Petri Tuomisen sanoin: ” Meillä on hyvä tiimi, mukavasti myyntiä ja paljon työkavereita. Jokaiselle työtunnille riittää sopivasti puuhaa. Aamiaisbuffa, lounasbuffa ja a la carte tuovat monipuolisuutta työnkuvaan. Tervetuloa rentoon tiimiin tuomaan mukaan intoa ja osaamista.”

Sinulla on reipas ja tarmokas ote keittiötyöskentelyyn ja tykkäät työskennellä isossa työyhteisössä. Pelaat hyvin yhteen kollegoidesi kanssa ja olet aidosti asiakaspalveluhenkinen. Asiakas on Sinulle nro 1 ja meillä pääset osaksi tiimiä, jossa yhdessä saadaan jokainen asiakas tuntemaan itsensä ykköseksi. Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti. Tie asiakkaan sydämeen syntyy herkullisen ruuan ja innostuneen fiiliksen kautta!

Edellytämme sinulta

  • Valmiutta vuorotyöhön.
  • Ymmärrät makujen merkityksen – jokaisen annoksen pitää saada asiakkaan silmät loistamaan
  • Kokin koulutusta ja innostusta kehittää omaa ammattiosaamista edelleenkin.

Tarjoamme sinulle

  • Jos valitsemme toisemme, pääset osaksi Restaurant Love -perhettä!
  • Ihan parhaat työkaverit!
  • Erinomaiset koulutus- ja etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa.

Tsekkaa vielä: Henkilöstöedut - HOK-Elanto ja ABC-Hyvinkää

#hokelanto
#restaurantlove