Skip to main content

Kokki

Työtehtävän kuvaus

Haemme KOKKIA asiakkaallemme Hotel Hansabariin, Utsjoen Karigasniemen kylään, talvisesonkiin 2020.

Työt alkavat noin 1.1.2020 ja kestävät kevätsesongin 2020 loppuun saakka, n. 30.4.2020 asti. Mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Euroopan parhaat Atlantin lohen kalastusalueet, Utsjoen tunturiylängöt ja erämaan rauha vetävät matkailijoita puoleensa Utsjoen Karigasniemen kylään.
Hotel Hansabarissa on hotellihuoneiden lisäksi kodikkaita huoneistoja.
Paikallisten suosima Hansabar-ravintola tarjoaa lounas- ja grilliruokaa.
Ravintola Guossin illallislistalla on lappilaisia herkkuja.

Edellytämme sinulta

  • Koulutusta/työkokemusta kokin työstä
  • Iloista ja reipasta otetta työntekoon
  • Hymyä, joka ei hyydy kiireessäkään
  • Kykyä toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti työvuorossa
  • Suomen tai englannin kielen taitoa. Ruotsin tai norjan kielen taito katsotaan eduksesi
  • Hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta

Tarjoamme sinulle

  • Määräaikaisen työsuhteen mahtavissa maisemissa Norjan rajan lähellä, Karigassniemen kylässä.
  • Asunto järjestyy toimeksiantajan puolesta.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Lisätietoja: Minna Mantovaara, 020 7206 667, minna.mantovaara@staffpoint.fi

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja Hotel Hansabarista:
http://www.kalastajanmajatalo.fi/fi