Siirry sisältöön

Kokki

Sykkiikö sinulla Leijonan sydän?

Meiltä saat varmasti ainutlaatuisilta maistuvia hommia. Olemme se yksi ja ainoa ravintola-alan työpaikka Suomessa, jossa pääset kattamaan pöydän kristallikruunujen alle, korpimetsään kannonnokkaan tai vankilan muurien sisään.

Etsimme osa-/kokoaikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen joulukuun 2023 loppuun


KOKKIA

Varuskuntaravintola Ankkuriin, Upinniemeen

Työpaikkasi on suurtalouskeittiössä, jossa monipuoliseen arkityöhön tuo vaihtelua ja elämyksiä esimerkiksi osallistuminen maastoleireille sekä tilaustarjoilu- ja edustustehtäviin. Olethan valmis työskentelemään myös salissa. Perehdytämme sinut tehtävään kattavan perehdytysohjelmamme mukaisesti sekä leijonalauman tuen avulla.

Toivomme sinun olevan reipas, ja myönteinen asenteesi näkyy ulospäin ja tarttuu työkavereihin. Leijonalaisena osaat arvostaa asiakasta, sinulla on tarkat korvat ja joustava palveluasenne.

Toivomme hakijoilta alan tutkintoa, kokemusta suurtalouskokin tehtävistä sekä suomen kielen taitoa. Olethan myös valmis työskentelemään vaihtelevissa olosuhteissa. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä!

Eikä hätää, vaikka et olisikaan vielä ammattilainen! Trainee-ohjelmassamme voit kouluttautua kokiksi myös työn ohessa. Tutkinnon jälkeen sinua odottaa vakituinen työpaikka ravintolassamme. Lue lisää: https://leijonacatering.fi/trainee/.

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä, jossa pöydät täyttyvät asiakkaista joka päivä. Saat loistavat työkaverit, erinomaiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi. Sinulle maksettava palkka sisältää vähintään Mara TES:in mukaisen tuntipalkan, tes:n mukaiset lisät sekä mahdolliset osaamislisät.

Tule meille tekemään varmasti ainutlaatuiselta maistuvaa työtä!
Hae paikkaa 15.10.2023 mennessä hakupainikkeen kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 


Valmistauduthan esittämään suosittelijasi tiedot rekrytointiprosessin edetessä. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksytyn turvallisuusselvityksen sekä negatiivisen huumausainetestin tuloksen. 

 


Ota yhteyttä:

Puhelin: +358 44 420 4282