Siirry sisältöön

Kylmäkkö

Haemme Helsingissä sijaitsevaan henkilöstöravintolaan ammattitaitoista, innostunutta ja aurinkoisen asiakaspalvelutaidon omaavaa kylmäkköä. Vastaat tehtävässä kilosalaatin valmistuksesta, edustusruokien ja kokoustarjoiluiden valmistamisesta, valmistaen sekä kylmän ja lämpimän keittiön monipuolisia tuotteita edustustarjoiluihin. Tehtäviisi kuuluvat myös lisäkesalaattien valmistaminen, omavalvonta sekä huolehdit raaka-ainekäytöstä ja ruoan laadusta yhdessä tiimin kanssa. Olet mukana tuotteistuksen suunnittelussa. Arvostamme mahdollisuuttasi joustaa työajoissa tilanteiden mukaan.

Toivomme, että sinulla on tehtävään sopiva koulutus, vahva ammattitaito ja kokemusta kylmäkön tai kokin monipuolisista tehtävistä. Olet loistava tiimipelaaja, innostut uusista ideoista ja haluat kehittyä työssäsi. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Olet tottunut nopeisiin muutoksiin ja hektisiin päiviin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet tarkka raaka-aineiden hallinnassa ja sinulle on hyvä organisointikyky ja itsenäinen työskentelyote. Edellytämme hygieniapassia.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle työhyvinvointiin panostavan työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Antell-perhettä.

Kiinnostuitko? Työ alkaa heti, lähetä hakemus, niin keskustellaan lisää. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Tarjoamme

Antell tekee aidosti hyvää. Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin 70:ssä ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomen. Haluamme olla mukana rakentamassa asiakkaidemme hyvinvointia. Osaamisemme ytimessä on monipuolinen, hyvää tekevä ja herkullinen ruoka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee noin 350 osaavaa ammattilaista.


Ota yhteyttä:

Puhelin: 0444204380