Siirry sisältöön

Lähihoitajia kotihoitoon

KoskiHoiva Oy on pirkanmaalainen 100 % kotimainen hoivapalveluyritys. He tarjoavat monipuolisia hoito-, kuntoutus- ja terveydenhoitopalveluita Pirkanmaan alueella. KoskiHoivassa on työsuhteessa tällä hetkellä n. 100 hoivapalvelun ammattilaista.

Haemme asiakkaallemme lisääntyvien asiakkuuksien johdosta

LÄHIHOITAJAA

Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu asiakkaiden päivittäisissä toimissa avustaminen ja lääkehoito kotipalvelussa. Asiakaskunta koostuu kaikenikäisistä asiakkaista, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Työtunteja ja asiakaskohteita on mahdollista räätälöidä hakijan tilanteen ja asuinpaikan mukaan. Kohteisiin pääsee liikkumaan oman auton lisäksi hyvin myös julkisilla kulkuvälineillä. Tehtävään saa kattavan perehdytyksen.

Palkkaus kokemuksen / TES:n mukaan. Asiakkaallamme on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan TES.

EDELLYTÄMME SINULTA

Tehtävään valittavan henkilön tulee olla koulutukseltaan lähihoitaja tai lähihoitajan opintojen viimeisen vuoden opiskelija.
Suoritetut lääkeluvat katsotaan eduksi, voimassa oleva LOVe-tentti ja/tai ensiapukoulutus. Tarvittaessa lääketentit voi suorittaa asiakkaallamme.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus hoivatyöstä ja kotipalvelusta, asiakaspalveluhenkisyys sekä reipas ja toimintakykyä ylläpitävä työskentelyote. Asiakkaamme arvostaa kykyä ottaa vastuuta, halua kehittyä, sitoutuneisuutta työhön sekä avoimuutta.

Eduksi katsotaan myös oman auton käyttömahdollisuus, mutta se ei ole välttämätöntä.

Valitulta henkilöltä vaaditaan rokotussuoja tartuntatautilain pykälän 48 sekä väliaikaisen pykälän 48a (voimassa 31.12.2022 saakka) mukaisesti koko työsuhteen voimassaolon ajaksi.

TARJOAMME SINULLE

Asiakkaamme tarjoaa mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden osaavien ammattilaisten kanssa, jossa on mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön.


Ota yhteyttä:

Puhelin: 050 555 1244